Onrust en eten – diary 7

Onrust en eten – diary 7. Vorige week konden jullie lezen dat ik uit eten ging en wat gezonder wil gaan eten. Deze week was ik heel erg onrustig en was ik dus bezig met mijn eten!

Onrust en eten - diary 7

Onrust en eten – diary 7

Onrust en eten – diary 7. In deze diary ben ik onrustig omdat ik zoveel dingen aan mijn hoofd heb en zoveel dingen zijn waar ik op wacht. En ik lette wat meer op mijn eten. Wel ben ik nog zoekende omdat ik gewoon niet alles lekker vind. Maar dat komt wel goed! Dit is voor mij ook een periode van nieuwe dingen proberen om te kijken of ik dingen inmiddels wel lust.

Maandag 7 mei

Onrust en eten - diary 7Ik maakte mijn lunch klaar en alvast verse groentesoep voor erbij. En voor de rest van de week als lunch! Want dit was voor 4 tot 6 personen, dus dat eet ik echt niet allemaal in 2 dagen op!

Onrust en eten - diary 7Heerlijk! Wentelteefjes! Ik eet ze niet vaak, maar als ik ze eet dan is het ook echt genieten. En zonder suiker zijn ze ook gewoon lekker!! Dat deed ik nu voor het eerst: geen suiker door het mengsel en ook geen suiker op het wentelteefje zelf! En als nog; heerlijk!

Dinsdag 8 mei

Onrust en eten - diary 7Dit was allemaal voor 1 adres. Het was zoveel dat ik op een gegeven moment riep: help ik word hier aangevallen!! Omdat er 2 naar beneden vielen. Ik vond gevarentoeslag vragen wel een leuk idee. Maar dat werd hem toch niet!

Onrust en eten - diary 7Tussen de middag nam ik een heerlijk bordje verse groentesoep. Ik had dit nog nooit zelf gemaakt maar nu dus wel. Met behulp van het verspakket van de ah. Echt een top uitkomst! Volgende keer alleen nog soepballetjes toevoegen, want dat zat er niet bij. Maar verder was het echt heerlijk!

Woensdag 9 mei

Onrust en eten - diary 7Wat een rotdag! Deels dan. Eerst gewoon lekker gewerkt, want alles wat normaal op donderdag verstuurd zou worden gebeurde vandaag al ivm hemelvaart. En daarna naar de tandarts geweest om een gaatje te laten vullen. Goed gegeten van tevoren. Want dat is wel zo fijn als je een verdoving krijgt. Het was zo warm vandaag, niet normaal! Dus extra belangrijk om dan goed te eten.

Toen ik klaar was kwam alle hitte en spanning eruit en werd ik niet goed, ik zat te trillen en het draaide voor m’n ogen. Dus bleef ik nog even in de stoel blijven zitten met mijn ogen dicht en toen ging het vrij snel weer goed. Na afloop zag ik dat ze de kiwi gold weer hadden bij de supermarkt, dus die nam ik meteen mee! Normaal zou de verdoving anderhalf uur duren en dan dus uitgewerkt zijn, bij mij duurde het 3 uur voordat hij helemaal uitgewerkt was! De vorige keer had ik er lang niet zo lang last van, dus wellicht had dat toch met de warmte te maken.

Donderdag 10 mei

Onrust en eten - diary 7Vandaag maakte ik mini choco croissants! Zo leuk om te doen! Ik had dat ook nog nooit gedaan. Had ze eigenlijk genomen om in huis te hebben voor als er onverwachts iemand wil blijven lunchen, maar ze zaten aan de datum! Oeps! Dan maar direct maken! En er staat nog zo’n blikje te wachten die ook aan de datum is. Zo irritant als dat verkocht word met zo’n korte houdbaarheidsdatum!! 1x vergeten op de datum te letten en je bent de lul.

Onrust en eten - diary 7Zo gingen ze de oven in.

Onrust en eten - diary 7En zo kwamen ze eruit! De overige 4 bewaarde ik voor de volgende dag.

Onrust en eten - diary 7Verder las ik vandaag ook eindelijk weer eens verder in Matilda! Het eind van het boek is nu in zicht!

Vrijdag 11 mei

Onrust en eten - diary 7Ik zag dat andere blogs buttons hadden waarmee mensen hun artikelen op social media kunnen delen, dus ik besloot op zoek te gaan naar zo’n plugin voor op mijn blog!

Wellicht hadden jullie het al gezien maar vanaf nu zijn al mijn artikelen dus te delen! Via facebook, twitter, pinterest of de email. Op welk social media kanaal zouden jullie een artikel het snelste delen? Zou je de optie delen via email gebruiken? Of kan ik die optie beter verwijderen? Let me know!

Onrust en eten - diary 7In de avond had ik zoete aardappel met broccoli en een spinazie-visburger! Super lekker!

Zaterdag 12 mei

Onrust en eten - diary 7Ik had deze keer broccoli met aardappelbolletjes en kipballetjes met appelmoes. Maar even serieus? Het lijkt toch net een klein gesneden frikandel op de foto zo?!

Onrust en eten - diary 7Ook las ik vanavond dan eindelijk Matilda uit! Dus nu kan ik weer een Nederlands boek gaan lezen!

Zondag 13 mei

Onrust en eten - diary 7Vandaag voelde ik me mega onrustig, veel erger dan de andere dagen deze afgelopen week. Ik liep maar rond in huis omdat ik dingen wilde opruimen, maar ik wist niet wat, omdat het al opgeruimd is. En uiteindelijk trok ik alle kasten open om te kijken wat er nog weg kon en toen vond ik toch weer wat dingen om weg te gooien en 1 ding om te verkopen.

Daarna ging ik zitten om mijn artikelen voor de week te schrijven, maar de onrust bleef. Dus tussendoor ben ik nog tig keer weg gelopen, maar uiteindelijk is het toch gelukt! Ik schrijf altijd mijn ideeën met aantekeningen zo op, zodat ik niet kan vergeten waarover ik wil schrijven en wat ik daarin wilde vermelden.

Hoe was jullie weekend? En hebben jullie vorige week ook genoten van het lekkere weer?

One thought on “Onrust en eten – diary 7”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *