Pizza en bed bezorgd – diary 9

Pizza en bed bezorgd – diary 9. Vorige week konden jullie al lezen dat mijn bed binnen was en dat het een rare week was. Deze week at ik lekker een pizza en werd mijn bed bezorgd.

Pizza en bed bezorgd - diary 9

Pizza en bed bezorgd – diary 9

Pizza en bed bezorgd – diary 9. Deze week at ik ook weer eens lekker ongezond een pizza, want soms moet je gewoon ongezond eten zodat je lichaam actief blijft. Maar ook werd mijn bed bezorgd! En wat slaapt hij heerlijk! Ik ben er echt zó blij mee!

Maandag 21 mei

Pizza en bed bezorgd - diary 9Vandaag besloot ik om m’n gordijnen niet open te doen omdat ik het hele weekend migraine achtige verschijnselen had. Wat naar mijn gevoel getriggerd werd door het felle zonlicht wat steeds naar binnen weerkaatste. Ik deed het lekker rustig aan en hing voor de tv. Verder heb ik ook nog zitten lezen.

Dinsdag 22 mei

Pizza en bed bezorgd - diary 9Tijd voor verse groentesoep!! Echt een uitvinding om dit te maken, zo kan ik echt een paar dagen ervan lunchen. Veel beter dan brood elke keer.

En het was payday!! Toen ik wakker werd voelde ik me super rijk, want naast mijn gewone salaris had ik natuurlijk ook overuren, maar ook mijn vakantiegeld zat erbij, wat net iets meer was dan 600 euro! Dus dat tikte lekker aan.

Woensdag 23 mei

Pizza en bed bezorgd - diary 9We haalden mijn oude half gescheurde bedframe uit elkaar. De lattenbodems legden we op de grond en daarboven op mijn matras. Voor het laatste nachtje op dat rotding! Ik was zó blij dat ik er bijna vanaf was, want de laatste tijd ging ik steeds vaster zitten en had ik meer rug- en nekpijn.

Pizza en bed bezorgd - diary 9In de avond was het tijd voor zoete aardappel met broccoli en bloemkool, plus een satéschnitsel, lekkerrrr!!

Donderdag 24 mei

Pizza en bed bezorgd - diary 9In de ochtend zetten we het matras alvast in de gang neer en haalden we de lattenbodems weg! Wat een ruimte ineens! Toen ging ik natuurlijk snel naar mn werk.

Pizza en bed bezorgd - diary 9En bam! Daar staat mijn nieuwe bed!! Gelijk het topdekmatras al opgemaakt natuurlijk en ik kon ’s avonds niet wachten om te gaan slapen! Wat ligt het bed heerlijk!

Pizza en bed bezorgd - diary 9In de avond trakteerde ik mezelf op een pizza pollo! Lekker om na zo’n drukke dag niet te hoeven koken, maar gewoon een pizza de oven in te schuiven. 1x in de 2 weken iets vets/ ongezond eten houdt je lichaam actief, dus daar werk ik graag aan mee!

Zaterdag 26 mei

Pizza en bed bezorgd - diary 9Bam! Plus 21 al! Ik ga ervoor om daar in de laatste week minimaal plus 25 van te maken! Dit komt ook omdat ik deze maand al 2x een dag extra kon werken dus daar was ik super blij mee!! Need the moneyzz! Helemaal nu mijn bed betaald is! Want ik voel me nu echt weer arm.

Pizza en bed bezorgd - diary 9Ik werkte, deed boodschappen, ging naar mijn oma en tot slot toen ik ’s avonds thuis kwam, maakte ik nog een bloemkoolschotel! En als je koelkast vol is, dan ga je gewoon borden stapelen! Ze moeten toch ergens staan..

Zondag 27 mei

Pizza en bed bezorgd - diary 9Ik begon de dag met yoghurt met nootjes en kaneel erdoor, een supermarktfolder en de vlog van Sanny! Lekker relaxt! Want daar was ik wel aan toe na die drukke zaterdag.

Pizza en bed bezorgd - diary 9Tussen de middag maakte ik de croissantjes in de oven, want deze verpakking moest op. Binnenkort moet er nog eentje op, dus liever zo dan weggooien! En ze zijn wel erg lekker!!

Hoe was jullie weekend? Wie heeft er van het mooie weer genoten?!

One thought on “Pizza en bed bezorgd – diary 9”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *