Straks heb je het nodig

Straks heb je het nodig. Vorige week konden jullie lezen hoe ik geld spaar voor vakanties. Deze week vertel ik jullie over het gratis aan te vragen boekje ‘straks heb je het nodig’.

Straks heb je het nodig

Straks heb je het nodig

Straks heb je het nodig is een werkboekje die je gratis aan kunt vragen bij de Rabobank via deze link. In dit werkboekje krijg je super veel handige tips te lezen over geld. Ook krijg je te zien wat een gemiddelde studie voor je kind(eren) kost en dat we toch echt ook weer zelf moeten sparen voor onze oude dag. Als we tenminste goed rond willen komen.

Zelf heb ik dit boekje recent ook gratis aangevraagd, dus #nospon maar ik wilde dit wel graag met jullie delen omdat ik denk dat iedereen hier wel iets nuttigs uit kan halen voor zichzelf. Maar wacht niet te lang met aanvragen, want op is op!

De ondertitel zegt het al; op weg naar een financieel gezond leven. Dat is wat ze hiermee willen bereiken en wat eigenlijk iedereen ook wel graag wil bereiken in zijn/ haar leven. Tenminste, dat neem ik aan.

In dit boekje ga je stap voor stap; je wensen in kaart brengen en regelmatig geld opzij zetten. Ook leer je veel over rendement en looptijd en goed rendement realiseren en welke keuzes je het beste kunt maken wanneer je je geld bijvoorbeeld binnen 10 jaar nodig hebt, of wanneer je het juist voor langere tijd kunt missen. Tot slot geven ze je ook nog tips om te beginnen en om vol te houden.

Natuurlijk hoef je niet letterlijk alles op te volgen wat er in dat boekje staat, maar ik vind dat er wel heel veel nuttige informatie en tips gegeven worden waar ik persoonlijk zelf wel echt iets aan heb. En ik denk velen met mij. Overigens heb ik zelf gewoon als telefoonnummer 0612345678 ingevuld, omdat ik er geen behoefte aan heb om gebeld te worden. Dus dat is ook nog een tip als jij die behoefte net zo min voelt als ik.

Hebben jullie dit werkboekje al aangevraagd? Zo ja; wat vonden jullie ervan?

One thought on “Straks heb je het nodig”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *