1 na laatste werkweek – diary 132

1 na laatste werkweek – diary 132

6 oktober 2020 12 Door Marìs

Dit was mijn 1 na laatste werkweek – diary 132. In deze week zien jullie dat er een stopcontact bij kwam, keek ik een van mijn favoriete tv programma’s en at ik wat nieuws.

1 na laatste werkweek - diary 132

1 na laatste werkweek – diary 132

Hij is voorbij, mijn 1 na laatste werkweek – diary 132. Ik ben nu echt heel hard aan het aftellen naar EINDELIJK 2 weken vakantie hebben. Wat héél hard nodig is. Zeker nu ik afgelopen weekend geen rust gehad heb, omdat buren ergens in het rijtje het nodig vonden om letterlijk het HELE weekend herrie te maken. Er werd een hele zaterdag gesloopt en vervolgens een hele zondag geboord. En als ik ergens van in de stress raak (en overprikkeld), dan is het wel het hele weekend in de herrie moeten zitten.

Leestip: Waarom verschillende potjes?

Donderdag 1 oktober

1 na laatste werkweek - diary 132

Tijdens het doen van mijn weekboodschappen zag ik dit liggen: broccoli rijst. Ik wist al dat dit bestond, maar had het nog nooit geprobeerd. Vandaag brak het moment aan dat ik het samen met barbecue mini krieltjes ging eten. Ik vond het niet echt bijzonder en wederom wat saai van smaak. Gelukkig had ik door de krieltjes wat afwisseling van smaak.

Vrijdag 2 oktober

1 na laatste werkweek - diary 132

Vandaag kwam de elektriciën langs, om een stopcontact te plaatsen in het keukenmuurtje. Daar zat al die tijd al een buis in, zodat de draden getrokken konden worden, maar nu gebeurde dat ook echt en is de keuken voorbereid om weer een stuk verder afgemaakt te worden. Dan is als het goed is binnenkort die afzuigkap weg uit mijn voorraadkast, heerlijk! Weer wat opgeslagen zooi weg daar.

Zaterdag 3 oktober

1 na laatste werkweek - diary 132

Ik deed een mislukte poging om weer een stuk verder te komen in dit boek. Maar omdat ik nog zoveel andere dingen te doen had, kwam ik uiteindelijk dus niet heel veel verder dan maar een halfuurtje lezen voor het slapen gaan.

Ik keek namelijk onder anderen ook The masked singer terug van de avond ervoor. Ik zat er weer bij met mijn aantekeningen!

1 na laatste werkweek - diary 132

Helaas had ik het wéér fout. Ook ik dacht dat het Jörgen Raymann was, maar het was Jurandy Martina. Nooit van die man gehoord, maar ik vond hem wel cool, alleen al omdat hij op het laatst Despacito zong, en ik lekker uit volle borst mee kon zingen, dwars door alle herrie van de buren heen. Heerlijk! De tv stond extra hard zodat ik het gewoon ‘goed’ kon horen.

Zondag 4 oktober

1 na laatste werkweek - diary 132

Vandaag pakte ik alvast mijn kleine koffertje uit de kast en 2 tassen die ik voor de mini-vakantie ga vullen. Het koffertje is alvast ingepakt, mijn rugzak deels en de tas is voor de laatste dingen. Dit wat op de foto staat is voor in de boodschappentas. Er moet flink wat mee wanneer je naar een huisje gaat. Veel meer dan naar een hotel in elk geval.

Ik moet nog een week werken, maar begin altijd heel vroeg met inpakken. Wat ik niet meer nodig heb, gaat dan gewoon alvast de koffer in en streep ik door op mijn inpaklijst. Zo heb ik een goed overzicht van wat al ingepakt is en wat nog niet. En zo is er dus ook geen inpakstress. Inpakken moet je sowieso nooit op het laatste moment doen, dan kun je nooit vinden wat je zoekt en daarnaast raak je dan ook sneller gestrest. Stukje bij beetje rustig kijken wat er mee moet, met je lijst erbij, werkt veel relaxter.

Leestip: Omgeboekt!

Ben jij een stresskip met inpakken? Ik ben heel relaxt op dat gebied omdat ik ruim op tijd begin.