10 euro cadeau abonnement

12 februari 2020 9 Door Marìs

10 euro cadeau abonnement. Ik gaf mezelf een cadeau abonnement die 10 euro kostte! Dit zodat ik dan in de herfst 3 bladen mee kan nemen op vakantie. Goedkoper dan wanneer ik het in de winkel zou kopen!

10 euro cadeau abonnement

10 euro cadeau abonnement

10 euro cadeau abonnement. Ik had al 1 tijdschrift liggen die ik voor de kerst cadeau gekregen had van mijn moeder om mee te nemen op vakantie. Want ze wist dat ik wat tijdschriften mee wil nemen. Wanneer ik ze gelezen heb, laat ik ze daar achter, dat scheelt weer gewicht in mijn koffer op de terugweg! Want die zit dan toch altijd al bomvol met gekochte spullen.

Leestip: Mijn favoriete uitgaven!

Ik had een heel ander soort blad liggen, maar ik wilde eigenlijk ook wel graag een blad met leuke financiële artikelen meenemen. Een paar nummers dan. Dat vind ik lekker voor op het strand, want daar verveel ik me een stuk sneller dan bij het zwembad. Gek genoeg. Zo ging ik zoeken op de grote bekende zoekmachine, omdat ik eigenlijk niet echt financiële bladen kende. Behalve de quote dan, maar op de een of andere manier trekt die me niet. En in de winkel zag ik wel de quote 500 liggen, maar die was 20 euro! Echt idioot duur. Wel dik, maar ook dik te duur voor mij. Dat heb ik er niet voor over.

Het resultaat van mijn zoektocht kwam uit bij Radar plus. Deze kende ik helemaal niet, maar aan de voorbeeld van een cover te zien, was het leuk gecombineerd met lifestyle. En persoonlijke verhalen. En dat is nou ook precies wat ik leuk vind. Ik kwam op een pagina terecht waar je iemand een cadeau abonnement kunt doen, dit abonnement stopt dan ook automatisch weer. Dus dat vond ik ideaal.

En deze week ontving ik het eerste nummer! Ik heb hem even doorgebladerd om te kijken of het was wat ik verwachtte/ hoopte en dat was zo. Dus daarna heb ik dit tijdschrift meteen in mijn kast gelegd op de vakantiestapel. Voor 10 euro krijg ik hem 3x in de brievenbus. Hij komt om de maand uit (dus 6x per jaar) en ik kan er straks dus 3 meenemen op vakantie. De adviesprijs is 4,99 dus eigenlijk heb ik gewoon 1 nummer gratis straks. Ideaal!

Omdat ik er een bloedhekel aan heb om gebeld te worden door bedrijven of mensen die iets van me willen, heb ik gewoon een vals nummer opgegeven. En het meest bekende nummer; 0612345678, doet wonderen! Zo blijft het heerlijk rustig op mijn telefoon. Ik wil niet dat iemand mijn tijd verspilt met gezeik over of ik een abonnement wil/ aanbieding waar ik geen behoefte aan heb. Dus is dit mijn ideale oplossing. Ik gaf mezelf een cadeau voor de vakantie. En wordt niet lastiggevallen.

Ik ga 3 weken op vakantie, dus voor elke week 1 blad is leuk! En toen ik dat mijn collega vertelde had ze thuis ook nog wel wat bladen liggen van dat andere blad wat ik al van mijn moeder gekregen had. Andere nummers. Dus zo heb ik nu 6 bladen klaar liggen en 1 dun boekje die mee gaan op vakantie! Heerlijk hoe snel dat ineens kan gaan! En nu maar kijken hoe het mij op het strand bevalt deze keer 😉

Neem jij graag tijdschriften mee op vakantie? En wat vind jij van zo’n kort cadeau abonnement die automatisch stopt?

10 euro cadeau abonnement