10 euro cadeau abonnement

10 euro cadeau abonnement. Ik gaf mezelf een cadeau abonnement die 10 euro kostte! Dit zodat ik dan in de herfst 3 bladen mee kan nemen op vakantie. Goedkoper dan wanneer ik het in de winkel zou kopen!

10 euro cadeau abonnement

10 euro cadeau abonnement. Ik had al 1 tijdschrift liggen die ik voor de kerst cadeau gekregen had van mijn moeder om mee te nemen op vakantie. Want ze wist dat ik wat tijdschriften mee wil nemen. Wanneer ik ze gelezen heb, laat ik ze daar achter, dat scheelt weer gewicht in mijn koffer op de terugweg! Want die zit dan toch altijd al bomvol met gekochte spullen.

Leestip: Mijn favoriete uitgaven!

Ik had een heel ander soort blad liggen, maar ik wilde eigenlijk ook wel graag een blad met leuke financiële artikelen meenemen. Een paar nummers dan. Dat vind ik lekker voor op het strand, want daar verveel ik me een stuk sneller dan bij het zwembad. Gek genoeg. Zo ging ik googlen, omdat ik eigenlijk niet echt financiële bladen kende. Behalve de quote dan, maar op de een of andere manier trekt die me niet. En in de winkel zag ik wel de quote 500 liggen, maar die was 20 euro! Echt idioot duur. Wel dik, maar ook dik te duur voor mij. Dat heb ik er niet voor over.

Het resultaat van mijn zoektocht kwam uit bij Radar plus. Deze kende ik helemaal niet, maar aan de voorbeeld van een cover te zien, was het leuk gecombineerd met lifestyle. En persoonlijke verhalen. En dat is nou ook precies wat ik leuk vind. Ik kwam op een pagina terecht waar je iemand een cadeau abonnement kunt doen, dit abonnement stopt dan ook automatisch weer. Dus dat vond ik ideaal.

En deze week ontving ik het eerste nummer! Ik heb hem even doorgebladerd om te kijken of het was wat ik verwachtte/ hoopte en dat was zo. Dus daarna heb ik dit tijdschrift meteen in mijn kast gelegd op de vakantiestapel. Voor 10 euro krijg ik hem 3x in de brievenbus. Hij komt om de maand uit (dus 6x per jaar) en ik kan er straks dus 3 meenemen op vakantie. De adviesprijs is 4,99 dus eigenlijk heb ik gewoon 1 nummer gratis straks. Ideaal!

Omdat ik er een bloedhekel aan heb om gebeld te worden door bedrijven of mensen die iets van me willen, heb ik gewoon een vals nummer opgegeven. En het meest bekende nummer; 0612345678, doet wonderen! Zo blijft het heerlijk rustig op mijn telefoon. Ik wil niet dat iemand mijn tijd verspilt met gezeik over of ik een abonnement wil/ aanbieding waar ik geen behoefte aan heb. Dus is dit mijn ideale oplossing. Ik gaf mezelf een cadeau voor de vakantie. En wordt niet lastiggevallen.

Leestip: Mijn saldo moet nog wat omhoog deze maand! Februari 2020

Ik ga 3 weken op vakantie, dus voor elke week 1 blad is leuk! En toen ik dat mijn collega vertelde had ze thuis ook nog wel wat bladen liggen van dat andere blad wat ik al van mijn moeder gekregen had. Andere nummers. Dus zo heb ik nu 6 bladen klaar liggen en 1 dun boekje die mee gaan op vakantie! Heerlijk hoe snel dat ineens kan gaan! En nu maar kijken hoe het mij op het strand bevalt  deze keer 😉

Neem jij graag tijdschriften mee op vakantie? En wat vind jij van zo’n kort cadeau abonnement die automatisch stopt?

9 thoughts on “10 euro cadeau abonnement”

 1. Wat een leuke tip! Zal er ook eens naar kijken. Ik vind de uitzendingen van Radar ook altijd leuk om te kijken, al is het daar ook weleens wat zuur.

  Op vakantie neem ik altijd mijn Kindle mee met een aantal boeken. Mocht ik uitgelezen zijn of iets anders willen dan kan ik altijd via Wifi een ander boek kopen. Love it!

  1. Ik kijk nooit naar Radar. Voor zo ver ik weet heeft dit blad ook niet echt wat met het tv programma te maken, maar ik kan het mis hebben natuurlijk 😉

   Mijn e-reader gaat ook altijd mee op vakantie, ik lees best veel, dus altijd fijn om extra leesvoer te hebben!

 2. Ik neem ook altijd tijdschriften mee, meer voor in het vliegtuig. En een goed boek gaat mee! Mag graag lezen en heb het altijd bij me. Ook al gaan we een weekendje weg, of 3 week…
  Ik ben 2 jaar lid geweest van dit tijdschrift! Vond het altijd erg inspirerend om te lezen, maar na 2 jaar had ik het wel gezien, het is toch vaak hetzelfde maar dan net ff anders. Af en toe als ze iets goedkoper zijn schaf ik er nog 1 aan hoor. Ik mag ook graag Genoeg lezen, ken je die al? Die hebben vaak ook leuke acties met proefabonnementen.

  1. Ik lees ook erg graag! Wat grappig, ik had nog nooit van dit tijdschrift gehoord, maar vond het na wat googelen. Ik krijg nu 3 nummers dus precies mooi! Ook daar heb ik nog nooit van gehoord nee, is dat ook een financieel tijdschrift?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *