10 jr en net niet – diary 77

10 jr en net niet – diary 77. Deze week had ik alweer 10 jaar mijn rijbewijs, de tijd gaat zo snel! En er waren wat dingen die nét niet (helemaal) gebeurden.

10 jr en net niet - diary 77

10 jr en net niet – diary 77

10 jr en net niet – diary 77. 10 jaar mijn rijbewijs! Dat was een stukje taart waard 😉 En sommige dingen gebeurden nét niet.. daarover lees je verderop meer.

Leestip: Kozijnen geleverd – diary 76!

Maandag 16 september

10 jr en net niet - diary 77

Vandaag begonnen ze met het leggen van de vloer in de badkamer! Het begint nu pas écht op een badkamer te lijken. Zo leuk! Ik kan echt niet wachten tot dat het af is. Ik ben er zo aan toe om gewoon normaal thuis te kunnen douchen en wassen.

Dinsdag 17 september

10 jr en net niet - diary 77

Tijd voor taart!! Vandaag had ik precies 10 jaar mijn rijbewijs. Dus dat was het vieren wel waard. Ik heb er al zoveel profijt van gehad. Dat ik heel blij ben dat ik daarin toen geïnvesteerd heb. Normaal haalt mijn moeder altijd gebak bij dit soort gelegenheden, nu was ik haar voor. Ook wel eens leuk! Dit soort dingen vieren wij altijd samen. Dat maakt het leven ook weer een stukje leuker. Door kleine dingen te vieren.

Vrijdag 20 september

10 jr en net niet - diary 77

Vandaag was het de bedoeling dat de vloer afgemaakt werd, maar dat liep niet helemaal zoals het moest. Op het laatst was de lijm op! Ze kwamen net niet uit. Dus de laatste 2 tegels en de rest van het randje en de drempel worden volgende week gelegd. En dan gaan ze ook alles voegen.

Verder was het druk op mijn werk door de verhuizing, dus tussendoor thuis deed ik weinig anders dan uitrusten. Ik zag al mijn oude collega’s van de vorige keer bij de post weer terug, want zij kwamen erbij op mijn locatie, dus dat was meteen weer ouderwets gezellig! Iedereen vond het super leuk dat ik weer terug was en vroeg sinds wanneer ik weer begonnen was. En of ik nou eindelijk al verhuisd was/ een nieuw huis gevonden had. Dus we hebben even gezellig bijgekletst.

Zaterdag 21 september

10 jr en net niet - diary 77

Het was de bedoeling dat mijn achterpui erin ging vandaag, maar halverwege moesten ze stoppen. Waarom? Dat lezen jullie morgen in een uitgebreid artikel. Eerst werden er binnen platen tegenaan gezet, dat zien jullie op deze foto. Later nog isolatiemateriaal om de kou buiten te houden en daar tegenaan ook weer platen. En toen was het pikdonker in de woonkamer en enorm ongezellig.

‘S middags werd ik ziek, of in elk geval, ik stortte in, want mijn energie was gewoon écht op en daardoor maakte ik verder geen foto’s meer en lag ik mijn hele weekend grotendeels op bed.

Leestip: Wat wordt mijn financiële weg?

Hoeveel tegenslag kun je hebben? Ging er bij jullie weleens van alles mis achter elkaar in korte tijd, op wat voor gebied dan ook? 

5 thoughts on “10 jr en net niet – diary 77”

  1. Ach wat een pech weer!

    Ik hoop dat je inmiddels weer een beetje beter bent? En zo niet, niet te snel weer beginnen hoor. Goed uitzieken/uitrusten. Je hebt een intensieve tijd gehad.

    1. Volgens mij nog wel een beetje koortsig, want ik had het af en toe helemaal warm op m’n werk vanmorgen. Maar nu weer lekker uitrusten. Wel nog erg moe, maar verder voel ik me op zich wel weer beter dan afgelopen weekend.
      Thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *