1200 euro sparen voor 20 juni 2020 doe ik zo!

1 december 2019 16 Door Marìs

1200 euro sparen voor 20 juni 2020 doe ik zo! Dat is dan natuurlijk de tweede vraag die bij mensen op komt. Hoe ga je dan óók nog eens 1200 euro sparen voor 20 juni 2020?

1200 euro sparen voor 20 juni 2020 doe ik zo!

1200 euro sparen voor 20 juni 2020 doe ik zo! Eigenlijk klopt dit bedrag niet helemaal. Voor mijn vakantie van 2020 moet ik namelijk nog een bedrag betalen van 557,85 euro. Dat betekend dat ik op 20 juni 2020 dus eigenlijk 1757,85 euro moet hebben staan. Hoewel die restant betaling van de vakantie wel pas in augustus betaald hoeft te worden, maar ok.

Leestip: Doel extra inkomsten 2020!

Hoe wil ik dit voor elkaar krijgen? Hiervoor pas ik diverse methodes toe. Van mijn favoriete kliksite zit er een uitbetaling aan te komen van 325 euro. Dit bedrag gaat in zijn geheel naar de vakantie rekening toe. Daarnaast wil ik van mijn vakantiegeld die ik in mei 2020 uitbetaald krijg 650 euro wegzetten op mijn vakantierekening. Dat betekend dat ik alleen daarmee al 975 euro bij elkaar gespaard heb. Maar dan ben ik er nog niet!

Want vanaf december 2019 ga ik ook maandelijks 100 euro wegzetten op mijn vakantierekening. Dus vanaf december 2019 t/m juni 2020 komt er dan nog eens 700 euro bij. Dan zit ik al op een totaal bedrag van 1675 euro. Dat is nog steeds nét niet genoeg om mijn doel in zijn geheel behaald te hebben op 20 juni 2020. En daarom wil ik tot slot in december 2019 ook nog een klein extra bedrag wegzetten van 82,85 euro.

En je raadt het al; dat maakt dat ik dan precíés uit kom op 1757,85 euro op 20 juni 2020. En daarmee is mijn doel op die datum gewoon netjes in zijn geheel behaald.

Jullie merken wel dat ik over deze 2 doelen (ook de buffer spaarrekening waar ik gisteren al over schreef) heel goed heb nagedacht. Dat komt omdat ik dus persé deze doelen wil behalen, want dit gaat mij een hele hoop rust bezorgen. Zo heb ik namelijk op mijn vakantierekening al een hoop extra geld opgebouwd nog vóórdat ik überhaupt weer op vakantie ga. Wanneer de vakantie van 2020 betaald is in augustus 2020 blijft er dan nog een mooi groot bedrag op staan, waardoor ik nooit meer het gevoel hoef te hebben dat ik er achteraan ren omdat ik al bijna weer op vakantie ga.

Leestip: Zo spaar je veel geld!

Wij zouden namelijk ook een keer graag familie bezoeken die in Spanje woont (vlakbij Murcia). Dan hoeven we alleen een vliegticket te betalen en natuurlijk geld mee te nemen voor daar ter plekke. Zij wonen daar inmiddels zo’n 3 of 4 jaar en we zijn er nog nooit geweest, dus dat wordt ook wel een keer tijd. Wie weet lukt dat in 2021!

Ook heb ik nog als doel om ooit eens te gaan eiland hoppen op alle Canarische eilanden. Om dan natuurlijk te eindigen op Gran Canaria. Dus hoe meer extra geld ik op mijn vakantie rekening opbouw hoe beter. Lijkt mij een hele mooie ervaring. Ik heb hier geen tijd aan vast gekoppeld wanneer ik dat doel zou willen bereiken, het is gewoon iets wat al een tijdje door mijn hoofd spookt. En ik moet eerst maar eens zien of ik dat over een paar jaar nog steeds wil én wie er dan met mij mee wil, want alleen ga ik niet. Ik zou het liefst samen met mijn moeder gaan. Maar omdat we dan best een tijd weg zullen zijn, moet zij dit ook willen én het moet uit komen qua werk (of we doen het als ze met pensioen is gegaan!)

Mocht ze dat idee nou helemaal niks vinden, dan ga ik zelf gewoon een paar maanden naar Gran Canaria. Dan wil ik ervaren hoe het is om daar bijvoorbeeld 5 maanden te verblijven. Van alleen vliegen vanaf Schiphol hou ik totáál niet. Ze stijgen daar te langzaam op naar mijn zin en dan heb ik altijd meer last van mijn oren dan wanneer ik in 1x snel opstijg. Dus op de heenweg vliegt mijn moeder dan gezellig mee en blijft ze bij mij. En een paar weken voordat ik weg ga vliegt ze weer naar mij toe en vliegen we samen naar huis. Zoiets is mijn idee. Maar dat is toekomst muziek. Nog ver van mijn bed show. Maar wel leuk om alvast over na te denken!

Leestip: Mensen die ‘rijk zijn’ in hun naam hebben

Hoe denk jij jouw spaardoelen te bereiken? Wat zijn jouw 2 grootste wensen om te bereiken?