1200 euro sparen voor 20 juni 2020 doe ik zo!

1200 euro sparen voor 20 juni 2020 doe ik zo! Dat is dan natuurlijk de tweede vraag die bij mensen op komt. Hoe ga je dan óók nog eens 1200 euro sparen voor 20 juni 2020?

1200 euro sparen voor 20 juni 2020 doe ik zo

1200 euro sparen voor 20 juni 2020 doe ik zo!

1200 euro sparen voor 20 juni 2020 doe ik zo! Eigenlijk klopt dit bedrag niet helemaal. Voor mijn vakantie van 2020 moet ik namelijk nog een bedrag betalen van 557,85 euro. Dat betekend dat ik op 20 juni 2020 dus eigenlijk 1757,85 euro moet hebben staan. Hoewel die restant betaling van de vakantie wel pas in augustus betaald hoeft te worden, maar ok.

Leestip: Doel extra inkomsten 2020!

Hoe wil ik dit voor elkaar krijgen? Hiervoor pas ik diverse methodes toe. Van Euroclix zit er een uitbetaling aan te komen van 325 euro. Dit bedrag gaat in zijn geheel naar de vakantie rekening toe. Daarnaast wil ik van mijn vakantiegeld die ik in mei 2020 uitbetaald krijg 650 euro wegzetten op mijn vakantierekening. Dat betekend dat ik alleen daarmee al 975 euro bij elkaar gespaard heb. Maar dan ben ik er nog niet!

Want vanaf december 2019 ga ik ook maandelijks 100 euro wegzetten op mijn vakantierekening. Dus vanaf december 2019 t/m juni 2020 komt er dan nog eens 700 euro bij. Dan zit ik al op een totaal bedrag van 1675 euro. Dat is nog steeds nét niet genoeg om mijn doel in zijn geheel behaald te hebben op 20 juni 2020. En daarom wil ik tot slot in december 2019 ook nog een klein extra bedrag wegzetten van 82,85 euro.

En je raadt het al; dat maakt dat ik dan precíés uit kom op 1757,85 euro op 20 juni 2020. En daarmee is mijn doel op die datum gewoon netjes in zijn geheel behaald.

Jullie merken wel dat ik over deze 2 doelen (ook de buffer spaarrekening waar ik gisteren al over schreef) heel goed heb nagedacht. Dat komt omdat ik dus persé deze doelen wil behalen, want dit gaat mij een hele hoop rust bezorgen. Zo heb ik namelijk op mijn vakantierekening al een hoop extra geld opgebouwd nog vóórdat ik überhaupt weer op vakantie ga. Wanneer de vakantie van 2020 betaald is in augustus 2020 blijft er dan nog een mooi groot bedrag op staan, waardoor ik nooit meer het gevoel hoef te hebben dat ik er achteraan ren omdat ik al bijna weer op vakantie ga.

Leestip: Zo spaar je veel geld!

Wij zouden namelijk ook een keer graag familie bezoeken die in Spanje woont (vlakbij Murcia). Dan hoeven we alleen een vliegticket te betalen en natuurlijk geld mee te nemen voor daar ter plekke. Zij wonen daar inmiddels zo’n 3 of 4 jaar en we zijn er nog nooit geweest, dus dat wordt ook wel een keer tijd. Wie weet lukt dat in 2021!

Ook heb ik nog als doel om ooit eens te gaan eiland hoppen op alle Canarische eilanden. Om dan natuurlijk te eindigen op Gran Canaria. Dus hoe meer extra geld ik op mijn vakantie rekening opbouw hoe beter. Lijkt mij een hele mooie ervaring. Ik heb hier geen tijd aan vast gekoppeld wanneer ik dat doel zou willen bereiken, het is gewoon iets wat al een tijdje door mijn hoofd spookt. En ik moet eerst maar eens zien of ik dat over een paar jaar nog steeds wil én wie er dan met mij mee wil, want alleen ga ik niet. Ik zou het liefst samen met mijn moeder gaan. Maar omdat we dan best een tijd weg zullen zijn, moet zij dit ook willen én het moet uit komen qua werk (of we doen het als ze met pensioen is gegaan!)

Mocht ze dat idee nou helemaal niks vinden, dan ga ik zelf gewoon een paar maanden naar Gran Canaria. Dan wil ik ervaren hoe het is om daar bijvoorbeeld 5 maanden te verblijven. Van alleen vliegen vanaf Schiphol hou ik totáál niet. Ze stijgen daar te langzaam op naar mijn zin en dan heb ik altijd meer last van mijn oren dan wanneer ik in 1x snel opstijg. Dus op de heenweg vliegt mijn moeder dan gezellig mee en blijft ze bij mij. En een paar weken voordat ik weg ga vliegt ze weer naar mij toe en vliegen we samen naar huis. Zoiets is mijn idee. Maar dat is toekomst muziek. Nog ver van mijn bed show. Maar wel leuk om alvast over na te denken!

Leestip: Mensen die ‘rijk zijn’ in hun naam hebben

Hoe denk jij jouw spaardoelen te bereiken? Wat zijn jouw 2 grootste wensen om te bereiken?

10 thoughts on “1200 euro sparen voor 20 juni 2020 doe ik zo!”

  1. Nee momenteel boeken we meestal pakketreizen en daar zit geen keus tussen voor Eelde, maar dat ligt ook totaal niet in de buurt van waar ik woon (randstad). Hoe is het opstijgen vanaf Eelde? Wel gelijk hup de lucht in?

 1. Mijn grootste wens is om ons huis helemaal naar ons zin te maken. We hebben een klushuis gekocht net als jij. De grootste dingen zijn gedaan: de heteluchtverwarming is vervangen door radiatoren en een fijn oven, de vloer uit de woonkamer is vervangen en geïsoleerd, meteen hebben we de schoorsteen eruit laten halen. De voordeur is vervangen, de keuken is doorgebroken naar de kamer en er is een nieuwe keuken geplaatst. In die muur waar nog veel enkel glas zat hebben we maar meteen openslaande deuren laten plaatsen en al het andere enkel glas is vervangen door dubbelglas.
  Wat er nog moet gebeuren is dat het dak en de muren misschien geïsoleerd kunnen worden, maar alle ‘deskundigen’ spreken elkaar tegen dus daar zijn we nog niet uit. Er is nog dubbelglas uit begin jaren 70, dat zou ook vervangen moeten worden. Er moet nog geverfd worden en we hebben nog een paar lampen en kasten nodig, maar dat doen we pas als de vloer erin zit. En een terras in de tuinen buitenverlichting is ook heel erg welkom!
  Verlang zo naar wen afgemaakt huis!!! Zit na 13 maanden klussen een beetje in een dip..

  1. Wauw dat klinkt alsof er bij jullie ook al heel veel gebeurt is aan het huis! Wel fijn dat jullie al zoveel hebben kunnen doen. Goed te begrijpen dat je er even klaar mee bent nu, maar als je het verschil ziet van hoe je huis in het begin was en hoe het er nu al uit ziet, dan zie je ineens weer hoe idioot veel er al eigenlijk gebeurt is (dat heb ik tenminste). Maar de laatste loodjes wegen het zwaarst zeggen ze he. Succes nog even!

 2. Mooie doelen hoor! En goed idee om zo lang op Gran Canaria te gaan verblijven. Ooit wil ik dit doen, een maand of 3 op curacao… Hier de winter lekker overslaan. Je komt er wel.

  1. Thanks, toevallig van de week ook gedaan met 2500 euro. Haha, de dag voordat dit artikel online kwam. Meer omdat ik even blanco was voor 2 verschillende foto’s dacht ik; ok dan maak ik deze op een andere ondergrond en dan zit er nog íéts verschil in.
   Thanks! Ja dat lijkt me echt heerlijk. Dus lijkt me ideaal om dat op deze manier langzaam aan bij elkaar te sparen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *