140 procent salaris

29 december 2019 3 Door Marìs

140 procent salaris. Op maandag 23 december kreeg ik 140 procent salaris, dus ik ging deze dag extra werken. Zo kon ik even lekker wat extra geld verdienen!

140 procent salaris, lekker!

140 procent salaris. Normaal krijg ik 10,93 euro per uur. Dat is mijn uurloon. Op 23 december kreeg ik dus 40% extra! Deze dag werkte ik in totaal precies 5 uur, dus dat is alvast een stuk makkelijker rekenen. Ik vond het leuk om eens het verschil uit te rekenen met wat ik dan normaal verdiend zou hebben en wat ik nu verdiend heb.

Leestip: Mijn spaardoelen van 2020!

5x 10,93 euro is 54,65 euro bruto. 40% van dat bedrag is 21,86 euro. Dus als ik die 2 bedragen bij elkaar optel kom ik uit op 76,51 euro in totaal wat ik op deze dag bruto verdiend heb. Dat is lekker!

Als ik met uurloon ga rekenen dan kom ik uit op normaal dus 10,93 euro en nu 15,30(2) euro. Het uurloon van 15,30 euro klinkt mij al een heel stuk beter in de oren dan nog net geen 11 euro. Helaas word ik er natuurlijk niet rijk van, maar alle beetjes extra zijn altijd mooi meegenomen en daar word ik erg blij van!

In de ochtend van 23 december was ook mijn laatste salaris van dit jaar op mijn rekening gestort, en het overzicht van mijn spaarplan van december zien jullie later nog, maar ik kan wel alvast verklappen dat ik direct de mogelijkheid tot roodstand uitgezet heb op mijn rekening. Dat was mijn laatste grote doel voor dit jaar. En het voelt heerlijk dat het gelukt is!

De bevestiging van de bank kreeg ik direct per email. Bij de mededelingen online stond dat ze het binnen 1 werkdag stopzetten en in de bevestigingsmail stond dat ze dat binnen 2 werkdagen doen. Beetje apart dat ik 2 verschillende termijnen genoemd krijg. Maar goed. Voor volgend jaar is de mogelijkheid weer verleden tijd, zoals het hoort!

Tevens stond er ook bij dat het binnen 3 werkdagen ook afgemeld wordt bij het BKR, dus ook dát is dan nog gelukt in 2019. Zo maak ik in 2020 écht een mooie start en daar ben ik erg blij mee!!

Leestip: Overgestapt goed geluk!

Hoe ging het met jullie doelen in 2019?