1e week vakantie – diary 201

1e week vakantie – diary 201

8 februari 2022 0 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn photodiary; 1e week vakantie – diary 201. Eindelijk had ik even lekker vakantie. Gelijk in de eerste week voelde ik al dat een deel van de stress mijn lichaam verliet en dat was zo fijn! Hopelijk de rest in week 2! Ik voel me gelijk zóveel blijer en dat al na 1 week.

1e week vakantie - diary 201

1e week vakantie – diary 201

Jullie lezen en zien mijn photodiary; 1e week vakantie – diary 201. Ik begon mijn week met lekker veel lezen, dus ik deed het extra rustig aan. Ook begon ik weer met korte wandelingen maken, want daar had ik nu ook weer tijd voor. Ook verheugde ik mij al enorm op mijn tweede vakantieweek, want dan gaat mijn nichtje trouwen. En tevens ga ik dan wat leuke dingen doen samen met mijn moeder die dan ook een paar dagen vrij genomen heeft.

Leestip: Wat heb jij over voor ontspanning?!

Maandag 31 januari

1e week vakantie - diary 201

Ik begon mijn week dus met lekker veel lezen, en ik las vandaag al gelijk (het laatste deel van) een boek uit. Alles wat uit is gaat in de tas om het terug te brengen naar de bieb.

Omdat ik echt even besloot te genieten van mijn vakantie, maakte ik die dagen ook geen verdere foto’s. Ook vroeg ik de advertenties aan voor op mijn derde blog reismetmijmee.nl

Vrijdag 4 februari

1e week vakantie - diary 201

De laatste tijd gunde ik me er geen tijd meer voor om te bakken als ik moest werken, maar nu wel! Eindelijk weer eens pannenkoeken gemaakt!

Zaterdag 5 februari

1e week vakantie - diary 201

Yes!! Toen ik wakker werd zat er goed nieuws in mijn inbox! Zo blij! Dan kan ik mijn bloginkomsten nu écht verder gaan opbouwen. Zo kan ik straks als ik niet meer bij de post werk, toch nog wat geld blijven sparen (naast het betalen van mijn rekeningen).

In de ochtend stond mijn laptop mij aan te kijken, maar ik kon mij wegens herrie van de buren niet concentreren. Toen ben ik maar even weg gegaan.

In de avond kon ik vervolgens heel veel artikelen vooruit schrijven, dat was zo fijn! Ik kwam pas laat op dreef, dus ging ook laat naar bed. Voordeel van vakantie hebben 😉

Ook zocht ik alvast wat dingen uit voor de dagjes weg van komende week. Ik kreeg er nóg meer zin in dan ik al had. Heerlijk om weer eens enthousiasme te voelen voor iets leuks!

Leestip: Sparen en niet genieten!

Wanneer was jij voor het laatst ergens echt enthousiast over en waarvoor was dat?