2 in 1 – diary 170

2 in 1 – diary 170

7 juli 2021 2 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie mjjn photodiary 2 in 1 – diary 170. Want ik deel deze keer foto’s 2 verschillende weken in 1 diary met jullie. Ik was er even tussenuit en ben nu hopelijk weer helemaal terug.

2 in 1 - diary 170

2 in 1 – diary 170

Vandaag dus mijn photodiary; 2 in 1 – diary 170 alweer! Waar juni voor mij een eeuwigheid leek te duren, gaat juli al een stuk sneller! Ik deel foto’s van 2 verschillende weken met jullie.

Leestip: Wat heb jij over voor ontspanning?!

Woensdag 23 juni

2 in 1 - diary 170

Deze dag had ik weer eens een smaaktest! Deze keer was het smeerkaas, erg lekker! De smaaktesten beginnen nu eindelijk weer op gang te komen gelukkig! Binnenkort heb ik er nog 2 waar ik aan mee mag doen. Dat zijn 2 thuistesten. Dan haal je de producten op en krijg je een link naar de vragenlijst(en).

Donderdag 24 juni

2 in 1 - diary 170

Ik was al een hele tijd aan het rondkijken voor een verkoelende pet. Mijn huidige petje is al zeker 11 jaar oud! Deze begint nu nogal kapot te gaan. Dat was een gewone pet. Geen verkoeling en ook geen uv bescherming, deze nieuwe pet heeft dat beiden wel. Een minuutje onder water houden en dan koelt hij 5 tot 10 uur lang! Ideaal voor hete zomers en vakanties. Mijn collega had deze pet in het zwart en die vond ik fijn, dus bestelde ik de enige andere verkrijgbare kleur: donkerblauw!

Vrijdag 25 juni

Fijn om eindelijk de prijs van de definitieve offerte te hebben voor de tuin! Dit is niet letterlijk het bedrag wat ik ervoor betaal, want de buren betalen beiden ook een deel vanwege de nieuwe schuttingen die er komen. Ik kan niet wachten tot ze beginnen! Ik ben de weken al aan het aftellen.

Zaterdag 26 juni

Ik was op zoek naar voorbeelden van mensen die hun wc half betegeld hebben en de muur daarboven geverfd in een kleur. Dat maakt je toilet veel sfeervoller dan alles wit te laten, dus ik ga dit ook zeker toepassen bij mijn toilet die in april gerenoveerd wordt. Deze foto vond ik op Pinterest.

Dinsdag 29 juni

Ik was sinds eind vorige week steeds soms ineens duizelig, heel vervelend. Dus vond ik het tijd voor extra fruit. Ik eet al regelmatig fruit, maar sla normaal gesproken soms wel eens een dagje over. Het werd deze meloenmix. En als ik stil bleef zitten, zonder mijn hoofd teveel te bewegen, lukte het me ook om te lezen. Verder hield ik echt zoveel mogelijk rust. Ik sliep ook meer dan normaal.

Vrijdag 2 juli

2 in 1 - diary 170

Mijn moeder haalde weer wat gereserveerde boeken voor mij op en inmiddels heb ik nu thuis een soort mini bibliotheek. De dagen hiervoor was ik heel beroerd en deed ik verder niks. Behalve soms wat lezen als het lukte. Inmiddels waren mijn oren dicht gaan zitten en voelde ik me nog niet veel beter.

Ik had waarschijnlijk een verstoord evenwichtsorgaan. Zelf dacht ik aan een ontsteking omdat ik soms ook echt pijn had in mijn oor, dus ik nam ontstekingsremmers. En zoveel mogelijk rust. Ook ging ik als mijn moeder bij mij was, samen met haar even een heel klein blokje om. Alleen had ik dat niet gedurfd, bang om te vallen door de duizeligheid. Maar buitenlucht is altijd goed voor je.

Zaterdag 3 juli

2 in 1 - diary 170

De eerste dag dat ik me een beetje beter begon te voelen. Ook druppelde ik deze hele week mijn oren, maar in het weekend komt mijn moeder nooit langs (ze komt vaak even door vanuit haar werk), dus ging ik naar mijn oma toe, zodat zij kon druppelen voor mij. Zelf lukt me dat niet, dan ligt het overal, behalve ín mijn oor.

Ik nam ook meteen oude foto cd’s mee die ik graag op mijn harde schijf wilde zetten. Dat kan niet via mijn laptop, want ik heb geen cd-rom speler in mijn laptop, oma wel. Dan kan ik binnenkort als ik weer helemaal beter ben eindelijk beginnen aan mijn reisblog. Af en toe iets schrijven met foto’s erbij. Ik zet dan eerst alles in concepten en als ik genoeg voorraad verzameld heb om te starten, gaat het online. Daar heb ik nu al zin in! Op mijn Instagram plaats ik zo nu en dan al een foto en zelfs zonder blog heb ik daar nu al 30 volgers, dat vond ik wel een mooie start!

Zondag 4 juli

Vannacht ben ik zó beroerd wakker geworden, ook echt midden in de nacht om 4 uur. Helemaal duizelig en koorts, ik had het bloedheet, dus heb de deken van me af gegooid. Zo bleef ik een hele tijd liggen om af te koelen en toen trok ook de duizeligheid langzaam weg. Toen kon ik eindelijk naar de wc. Ik merkte toen dat mijn neus en oren dicht waren gaan zitten, net of je verkouden bent, maar dan net ff anders. Wel hoesten. Man wat een narigheid! Zo vermoeiend!

De volgende ochtend heb ik eerst een uitgebreide en lange douche genomen en sindsdien gaat het gelukkig een stuk beter. Mijn oren zitten nog wel dicht, maar knappen regelmatig open als ik slik. Dus er zit vooruitgang in zullen we maar zeggen 😉 Hopelijk heb ik het ergste nu achter de rug!

Inmiddels was het tijd om verjaardagkaarten te schrijven! Eentje die naar Gran Canaria moet (die zie je op de foto) en de andere blijft in Nederland. Want deze mensen zijn bijna jarig. Dus dan stuur ik altijd even een kaartje. Zelf hou ik ook heel erg van kaarten ontvangen als ik jarig ben, dus doe ik ook mijn best voor anderen.

Leestip: Definitieve offerte voor de tuin!

Ben jij wel eens ziek geweest door duizeligheid? Ik had vroeger vaak oorontsteking als kind, maar dat gaf vooral veel pijn.