2 musicals in 1 week – diary 234

2 musicals in 1 week – diary 234

13 oktober 2022 2 Door Marìs

Je leest nu; 2 musicals in 1 week – diary 234. Deze week bezocht ik zowel The Prom, als Charlie & the chocolate factory. Jullie lezen er meer over in mijn diary. Ook kreeg ik bosje kleurrijke bloemen, gewoon zomaar.

2 musicals in 1 week - diary 234

2 musicals in 1 week – diary 234

Je leest nu; 2 musicals in 1 week – diary 234. Deze week bezocht ik 2 musicals, gewoon omdat dat zo uit kwam. De ene in Almere en de andere in Rotterdam. Beide keren gingen we ook lekker uit eten. Verder kreeg ik deze week ook zomaar een bosje bloemen, dus die staat weer gezellig te zijn op mijn dressoir.

Leestip: Beneden je stand leven!

Woensdag 5 oktober

2 musicals in 1 week - diary 234

Vandaag ging ik naar de musical The Prom in Almere. Voor die tijd zijn we nog lekker uit eten geweest. Ik had echt een top avond!! Wat een mooie musical is dit! Ga het allemaal zien!! Op de website van The Prom (punt nl) kun je zien langs welke theaters deze musical allemaal komt.

Vrijdag 7 oktober

2 musicals in 1 week - diary 234

Ik kreeg zomaar een bosje bloemen van mijn moeder, gewoon omdat ze een leuke aanbieding zag. Heerlijk al deze kleuren bij elkaar!

Zaterdag 8 oktober

2 musicals in 1 week - diary 234

Vandaag haalde ik 2 boeken op die de bieb voor mij klaar gezet had. Ik ga best lekker met lezen nu, moet ik zeggen!

2 musicals in 1 week - diary 234

En ik begon in dit boek! Weer een deel uit de Avalon-serie. Deze heb ik nu bijna allemaal gelezen. Nog 2 delen te gaan na dit boek!

Zondag 9 oktober

2 musicals in 1 week - diary 234

En vandaag gingen we naar Charlie & the chocolate factory in Rotterdam. Voor die tijd lunchten we bij een broodjeszaak en na afloop aten we gezellig bij Happy Italy. Het eten was allemaal lekker en de musical erg leuk! Ik heb echt genoten deze week!

Leestip: Betaal eerst jezelf!

Heb jij weleens 2 theatervoorstellingen in 1 week bezocht? Welke voorstelling zag jij het meest recente en hoe vond je die?