20,20 euro verdiend

15 februari 2020 8 Door Marìs

20,20 euro verdiend. Wellicht denk je; wat een raar bedrag, maar dat komt omdat het 2020 is. Voor als je de link nog niet gelegd had 😉

20,20 euro verdiend

20,20 euro verdiend! Hoe ik heel gemakkelijk recent 20,20 euro verdiende was door een leuke actie van Moneyou. Daar was ik al klant met kwartaal spaarrekeningen. Maar die mensen mochten ook gewoon meedoen met deze actie! Inmiddels is de actie voorbij en vandaag (6 februari) kreeg ik een email dat ik binnen nu en 3 weken het geld gestort krijg.

Leestip: Volg altijd jezelf!

Hier ben ik natuurlijk ontzettend blij mee! Want zomaar 20,20 euro cadeau krijgen wil iedereen vast wel! Ik las begin dit jaar over de actie bij een collega blogger en heb direct ook een rekening geopend bij Moneyou Go. Want dat was de actie. Als je een rekening daar zou openen én een tweede potje zou aanmaken, binnen de actieperiode én binnen de 3000 deelnemers zou vallen, dan kreeg je dus dat geldbedrag cadeau.

Dat laat ik mij natuurlijk geen 2x zeggen, want ik vind het een fijne instelling, dus wilde best nog een gratis rekening openen. Je kunt hierbij dan ook een gratis pinpas aanvragen. Zelf heb ik dit (nog) niet gedaan omdat ik dat op dit moment gewoon niet nodig heb.

Ik heb al meerdere ideeën gehad over wat ik met die 20,20 euro zal gaan doen. 20 euro op mijn bufferrekening zetten en de overige 20 cent, naar extra aflossen. Of 20 euro naar mijn geheime doel zetten en die 20 cent naar extra aflossen. Die 20 cent lijkt dus wel duidelijk te zijn, want ik daarmee ga doen. Maar nu die 20 euro nog! Ik kan het ook wegzetten voor de verbouwing, maar dat vind ik een beetje zonde. Gekregen geld ook weer weggeven. Zo voelt dat. Ik wil er dan wel iets aan hebben wat me een gerust gevoel geeft óf juist een heel blij en gelukkig gevoel. Dat is de keuze waar ik nu tussen moet kiezen. Buffer of het geheime doel. Ik denk dat ik het laat afhangen van het moment waarop het gestort wordt. De eerste ingeving die ik dan krijg gaat het gewoon worden!

Leestip: Dit heb ik deze maand (februari 2020) nog nodig!

Als jij ook zo’n rekening geopend hebt, wat ga jij doen met je 20,20 euro? Heb je niks geopend, wat zóú jij ermee doen mocht je dit bedrag nu krijgen? Gebaseerd op je eigen situatie.