2e klusweek – diary 63

2e klusweek – diary 63. Ook deze week werd er weer flink doorgeklust! Ook op tweede pinksterdag gingen ze gewoon door!

2e klusweek - diary 63

2e klusweek – diary 63

2e klusweek – diary 63. Ook deze week zijn er weer veel klussen gedaan. Maar niet zoveel als dat er beloofd was helaas. Wel is er op 2e pinksterdag gewoon doorgewerkt dus dat was fijn!

Leestip: Overdracht – diary 62!

Maandag 10 juni

2e klusweek - diary 63

Zo werd vandaag het half hoge muurtje in de badkamer gesloopt. En meer van die kleine klusjes binnen in huis. Wat lijkt de badkamer nu ineens ruim!

Dinsdag 11 juni

Vandaag werd de zoldervloer geëgaliseerd. Eigenlijk moest de eerste verdieping ook, maar daar waren ze nog druk bezig dus dat ging niet door en schoven ze op naar de dag dat beneden geëgaliseerd ging worden. Dat was gelukkig geen probleem.

Woensdag 12 juni

Vandaag werd er ook begonnen met de trapkast. Leuk om te zien hoe zoiets opgebouwd wordt!

Ook begonnen ze vandaag met de keukenmuurtjes. Hier koos ik voor zodat het woongedeelte er wat rustiger uit ziet. De keuken is zo nog steeds open, maar toch ook gewoon afgeschermd. Dat straalt een stuk meer rust uit dan dat je zo alle apparatuur en kastjes zou zien staan.

Donderdag 13 juni

2e klusweek - diary 63

Vandaag werd de wc gesloopt! Nu is er dus helemaal geen wc meer in huis. Het gat werd naar achteren verplaatst, want er komt een hangend toilet met inbouwreservoir.

Vrijdag 14 juni

2e klusweek - diary 63

Alle geulen in de vloer werden eerst gevuld met snelcement. Dat is binnen 15 min droog. Toen werd de vloer voorgestreken, dat is die groene kleur.

2e klusweek - diary 63

Tot slot begonnen ze boven met egaliseren en dat is dan net een soort zwembad van ‘cement’. Hier wordt dan komende week de pvc vloer overheen gelegd.

Zaterdag 15 juni

2e klusweek - diary 63

De vloer was weer droog op zaterdagmiddag! Het ziet er wel echt heel mooi glad uit! Behalve die drempel dan, maar ook die gaat nog weggewerkt worden.

Zondag 16 juni

2e klusweek - diary 63

Vandaag schreef ik eerst even alle artikelen voor komende week en daarna keek ik de youtube video’s en werkte ik mijn mail bij. Daar was ik al lekker vroeg klaar mee dus daarna was het tijd om niks te doen en eindelijk weer even goed te ontspannen. Dus lekker tv gekeken en gelezen in mijn nieuwe boek. Daar was ik wel echt heel hard aan toe!

Ondertussen was de stukadoor bezig in het nieuwe huis, maar daar was voor mij even niks te doen. Dus ik bleef lekker thuis!

Ik ben benieuwd naar komende week. Dat is de laatste hele week dat ze aan de slag kunnen voordat ik verhuis! Ik maakte vandaag wel nog een lijstje van welke klussen er persé af moeten voordat ik ga verhuizen. Zo hebben we goed overzicht, de klussers en ik.

Leestip: Spaarplan hoe gaat het nu mei 2019!

Vinden jullie dat er deze week veel klussen gedaan zijn?

5 Replies to “2e klusweek – diary 63”

    1. Vooral de werklui hebben veel gedaan! Zelf alleen tegels gehakt en behang verwijderd (en puin in de container gedumpt). Ik zou willen dat ik zo handig was om zelf muurtjes en een trapkast te maken, dat zou ideaal zijn!

  1. Wanneer ga je precies verhuizen? Het ziet er nu nog niet heel erg bewoonbaar uit eerlijk gezegd.. maar dat is altijd zo met klussen. Het budget wordt altijd 15% overschreden en de tijd die het kost ook 😉

    1. Dinsdag al! Komende dinsdag zie je mijn diary van afgelopen week en daarin is de woning al een heel stuk bewoonbaarder geworden zo op het oog! Alleen is er nog geen badkamer aanwezig, die komt later. Dus tijdelijk even bij vrienden douchen. Maar dat overleef ik wel. 15% maar? Valt me nog mee. Hier echt minstens het dubbele van wat er beschikbaar was. Maar de bouw is nu ook overspannen dus ze vragen soms hoge prijzen, vooral als ze weten dat je haast hebt. En daar was mijn budget niet naar. De tijd die ik had was natuurlijk ook idioot kort, maar 3 weken! Omdat de oplevering niet meer vervroegd kon worden (wat wel de bedoeling was). Dus ik wist van tevoren wel dat die korte tijd overschreden zou worden, het was een wonder geweest als het nu echt helemaal klaar geweest was in net iets meer dan 3 weken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *