3e huis bezichtigd

3e huis bezichtigd

29 januari 2019 1 Door Marìs

3e huis bezichtigd. Zoals jullie wellicht opmerken vandaag nog even geen foto dagboek. Het kwam mij deze keer beter uit om het artikel van vandaag en morgen om te ruilen! Vandaag vertel ik jullie over mijn 3e bezichtiging.

3e huis bezichtigd

3e huis bezichtigd

3e huis bezichtigd. Inmiddels heb ik alweer het 3e huis bezichtigd! Deze keer stond het huis wel weer in mijn favoriete wijk en dat voelde meteen al een stuk beter. Ik weet gewoon dat ik die omgeving prettig vind en de locatie is wat mij betreft ideaal. Zo merk je toch weer extra goed dat het huis nog zo mooi kan zijn, maar als het niet op de goede locatie staat dat het dan toch sneller een ‘nee’ wordt.

Dit huis had/ heeft 2 open dagen, waar je zonder afspraak gewoon binnen kunt lopen, dus dat is wel handig. Mijn moeder en ik hadden van tevoren tegen elkaar gezegd; als we dit wat vinden, dan gaan we volgende week op de 2e open dag nog een keer kijken. Wanneer je een huis voor de 2e keer bezichtigd vallen je toch altijd weer andere dingen op.

Leestip: Gelijk een huis voor de lange termijn?

Zo gingen wij op pad om het 3e huis te bezichtigen. Ik merkte dat ik hier gelijk een klik mee had. De woonkamer is ruim genoeg zodat ik er al mijn spullen in kan zetten én een grotere eettafel dan de mini tafel die ik nu heb. Dus dat was al een groot pluspunt, want dat was ik eerder nog niet tegen gekomen. Maar de ruimte is gewoon heel praktisch.

De slaapkamers op de eerste verdieping zijn ook ruim genoeg, want de kleinste slaapkamer is net zo ruim als mijn huidige grootste slaapkamer. Dus ook dat kreeg een ja! Ook is de 1e verdieping aan beide kanten recht, dus dat vind ik ook al heel fijn. Verder is de zolder iets minder ruim dan ik van tevoren dacht, maar niet storend. De zolder is voor mij het minst belangrijk.

De badkamer is niet bepaald groot, maar wat mij betreft is dat ook niet nodig. Wel moet je hier nog ouderwets douchen in bad, dus dat is iets wat ik wel vrij snel aan zou pakken. Naast dat er ook een open haar in de woonkamer zit die ik eruit zou slopen. Verder zijn er ook op diverse plekken schrootjes aanwezig, weg ermee! Afschuwelijk vind ik dat. En tot slot is de keuken voorzien van goede merken apparatuur, maar aan de indeling valt nog wel wat te doen, want ook die is niet naar mijn zin, maar dat is echt iets wat makkelijk later gedaan kan worden.

Leestip: Spaargeld deels samengevoegd!

Door het gehele huis zijn al overal kunststof kozijnen aangebracht dus dat is echt een dikke plus wat mij betreft, daar word ik héél blij van. Want daardoor is het energielabel ook alweer een stuk zuiniger, namelijk een B. En ik heb momenteel een zelf een C.

Dit was het eerste huis waar ik wel echt blij van werd en waar ik graag een bod op uitbreng, dus komende week gaan we zeker nog een tweede keer kijken en wat mij betreft gaan we dan ook dezelfde avond nog een bod doen! Dus komende week wordt heel erg spannend hier!

Wordt vervolgd!

Als jullie momenteel ook op huizenjacht zijn, zijn jullie biedingen dan al vaak afgewezen, of was het bij jullie in 1x raak?