3e klusweek – diary 64

3e klusweek – diary 64. Ook in de derde week zijn er weer veel klussen gedaan. Het is nu eindelijk ook echt bewoonbaar! Maar wĆ”t een werk zat daarin!

3e klusweek - diary 64

3e klusweek – diary 64

3e klusweek – diary 64. Het is gelukt! Het huis is vorige week bewoonbaar gemaakt. Nog totaal niet af, maar ik kan verhuizen vandaag (de dag dat jullie dit lezen verhuis ik, dat zien jullie dus volgende week).

Leestip: 2e klusweek – diary 63!

Maandag 17 juni

3e klusweek - diary 64

Vandaag was de stukadoor boven klaar. Op de foto is het nog nat, maar het ziet er al meteen zoveel beter uit!

Dinsdag 18 juni

3e klusweek - diary 64

Vandaag is de trapkast afgemaakt van de buitenkant. En er zijn onder de grond diverse leidingen omgelegd en aangesloten.

3e klusweek - diary 64

Ook zijn de keukenwandjes afgemaakt zodat de stukadoor deze nog meteen mee kon stuken.

3e klusweek - diary 64

Ook zijn de ramen vandaag in de dakkapel gezet! Dus van buiten is hij nu helemaal af!

Woensdag 19 juni

3e klusweek - diary 64

Vandaag werd er een begin gemaakt met het leggen van de pvc vloeren op alle verdiepingen. Per verdieping werd de vloer eerst nog eens glad gemaakt (de egaline) met een apparaat. Daarna was er per verdieping 1 persoon bezig om de vloer te lijmen.

3e klusweek - diary 64

Op de zolder komt net een andere kleur dan in de rest van het huis. Deze is minder slijtvast en dus ook goedkoper. Nog steeds slijtvast genoeg voor een zolder šŸ˜‰

Donderdag 20 juni

3e klusweek - diary 64

Deze week was ik gewoon aan het werk en ineens kwamen ze langs met verse nog warme gevulde koeken van de bakker. Lekker!! Ik had precies trek in wat te eten, dus de timing was echt perfect!

3e klusweek - diary 64

Vandaag kwamen ze van de vloerenboer om de boel verder af te maken, dus na mijn werk ging ik meteen naar mijn nieuwe huis. Op een paar plekken na, waar de egaline weggelopen was omdat er bv een gat in de vloer zat of muur, hebben ze alles afgemaakt. Voor het restant (zoals de wc) moet een nieuwe afspraak gemaakt worden. De gaten hebben ze inmiddels gedicht, maar het was helaas niet op tijd droog om daar overheen meteen de vloer te leggen.

Ook in de trapkast hebben ze de vloer mooi doorgelegd. Het ziet er verder allemaal top uit!

Vrijdag 21 juni

3e klusweek - diary 64

Vandaag werd eindelijk de nieuwe wc geplaatst!

3e klusweek - diary 64

Ik vond het erg leuk om te zien hoe dat opgebouwd werd, zo’n inbouw reservoir met hangende pot! Normaal gaan ze dan op dit punt eerst tegelen, maar mijn tegels waren er nog niet.

3e klusweek - diary 64

Dus tijdelijk is de pot nu gewoon even erop gehangen zodat we in elk geval naar de wc kunnen. Wel zo fijn!

Zaterdag 22 juni

Vandaag is de dakkapel van binnen afgetimmerd en is er een begin gemaakt met het plaatsen van de binnendeuren. Ik heb van beiden nog geen foto’s gemaakt, want dat was ik vergeten.

Ook zijn er al diverse plafonds en muren in huis wit geverfd. Want het stukwerk was op die plekken al mooi droog. Dus dat was wel fijn!

Ook ben ik al 2x heen en weer gereden met een volle auto met ingepakte spullen, dus het meeste losse spul is nu al in mijn nieuwe huis!

Zondag 23 juni

Eigenlijk had ik vandaag een verjaardag, maar ik zag het niet zitten om daar 3 kwartier voor te moeten rijden, dan daar minimaal een uur te zitten en weer 3 kwartier terug te moeten rijden. Er moest gewoon nog teveel gebeuren voordat ik dinsdag kan verhuizen, dus ik heb afgezegd.Ā Kunnen verhuizen staat op dit moment gewoon op de eerste plek. Dat lijkt me niet meer dan logisch.

Vandaag heb ik dus ook lampen uit mijn oude huis van de plafonds gehaald die mee moeten. En diverse kastonderdelen naar beneden gesjouwt, want dat scheelt dinsdag weer sjouwwerk in de hitte. En ook heb ik alvast lades en een deurtje uit een kast gehaald.

De voorraadkast haalde ik leeg en ik haalde de planken inclusief ophangsysteem eruit. Dat is anders echt iets om te vergeten. Net zoals de kapstok van de muur halen. Dus ook dat heb ik meteen gedaan. Verder ook diverse fotolijsten ingepakt die nog aan de muur hingen. En dat was het voor deze week!

Leestip: Verrassing, geĆÆsoleerd!

Hoeveel tijd hadden jullie om te verhuizen? Ik dus 3 weken en 2 dagen. Op 3 juni kreeg ik de sleutel van mijn nieuwe huis en op 25 juni verhuis ik, want daarna wordt de oude woning opgeleverd.

5 thoughts on “3e klusweek – diary 64”

 1. Heftig hoor, zo’n korte tijd om te verbouwen en te verhuizen. Maar het ziet er al heel goed uit. Knap gedaan! En dat je dan ook nog tussendoor hebt gewerkt, wow.
  Fijne tijd gewenst in je nieuwe huis!

  1. Thanks! Ja gelukkig was het werken maar 1 weekje. Deze week (van het verhuizen) was ik weer vrij. Vanaf volgende week moet ik wel weer gewoon werken helaas terwijl het nog lang niet klaar is. Maar mijn vrije uren zijn nu ff op!

 2. Goed tempo hoor!
  Wanneer komt je keuken?
  Wij hadden destijds 5 weken. Toen was alles klaar (slopen, opbouwen, wc, keuken, stucen, schilderen, etc). Alleen de badkamer was niet af ivm hernia klusvriend.
  Verhuizen hebben we laten doen.

  1. Wauw! Super dat het bij jullie zo snel klaar was!
   De badkamer hier doen ze idd ook later. De keuken is vandaag bezorgd! Maar die moet nog wel gemonteerd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *