500 euro ontvangen!

500 euro ontvangen!

22 september 2021 6 Door Marìs

Vandaag lezen jullie leuk nieuws; 500 euro ontvangen! Mijn oma deed weer een donatie aan haar beide dochters.

500 euro ontvangen

500 euro ontvangen

Daarom heeft mijn moeder 500 euro ontvangen. En omdat wij de tuinrenovatie samen betalen, gaat dit bedrag in zijn geheel naar de tuinrenovatie. Wel zo fijn, want inmiddels kregen we afgelopen week al een lijstje met extra materiaal wat er al gekocht moest worden.

Leestip: Extra inkomsten Augustus 2021!

Ze maakten netjes een lijstje van het extra materiaal dat nodig was met daarbij de kosten voor het materiaal en wat erbij zou komen aan arbeidskosten. Ze vroegen ons eerst of dit akkoord was. Zo ja, dan kon het bonnetje ondertekend worden en daarna gingen ze het materiaal dan pas kopen. Echt heel netjes dat overleg! Ik heb vaak genoeg anders meegemaakt. Dan werd het al gekocht en zeiden ze; ja dit is extra nodig, en dan kreeg je gewoon een hogere eindfactuur achteraf. Dan werd je dus min of meer voor het blok gezet.

Het is zoveel fijner als mensen gewoon eerst even netjes overleggen zoals deze tuinmannen dat doen. Wij zijn echt blij met dit plaatselijke bedrijf. Daar kunnen een hoop bedrijven nog een voorbeeld aan nemen. Het extra bedrag was ruim 700 euro, dus die 500 euro van oma was eigenlijk al meteen weer op.

Maar geld moet rollen en dat doet het dan ook! Wanneer je geld met liefde uitgeeft, is er weer des te meer signaal dat er ook weer geld binnen kan komen. En dit geld voor de tuin wordt echt met liefde uitgegeven. Gewoon omdat ik nu al zie dat het eindresultaat zo ontzettend mooi gaat worden!

Afronden? Graag!

Wel zal ik echt heel blij zijn als ze het project achtertuin af gaan ronden, want ik voel me nu net een aap in een kooi. Achter zit de schutting er nog niet helemaal in en mensen staan voortdurend gewoon uitgebreid naar de tuin te kijken, waardoor ik verplicht met de gordijnen dicht zit, want ik heb geen zin in inkijk. Als ze aan het werk zijn ok, maar dan staan mensen ook niet uitgebreid stil, dan kijken ze in het langslopen. Maar ik zal blij zijn als het achter weer dicht zit straks! Weer een heel belangrijk stuk privacy terug. Privacy is voor mij echt heilig!

Natuurlijk is het wel gezellig om met de buren een praatje te maken, zo hebben we er al flink wat gesproken, maar vreemde mensen die ik niet ken, hoeven wat mij betreft niet uitgebreid stilstaand naar mijn tuin te gaan staan kijken. Ik vind dat onbeleefd. Dan voel ik me bekeken. Ik zit niet voor mijn lol met open terrein. Als de mannen aan het werk zijn en mensen kijken terwijl ze langs lopen vind ik het wat anders. Dan zou ik zelf ook kijken wat ze aan het doen zijn.

Leestip: Tuinrenovatie is gestart!

Hoe belangrijk is privacy voor jou?

500 euro ontvangen