Aangepast en verstuurd – diary 221

Aangepast en verstuurd – diary 221

5 juli 2022 2 Door Marìs

Aangepast en verstuurd – diary 221 is de photodiary die ik vandaag met jullie deel. Hierin zien jullie dat ik mijn autoverzekering aanpaste en welke verjaardagkaart ik verstuurde.

Aangepast en verstuurd - diary 221

Aangepast en verstuurd – diary 221

Aangepast en verstuurd – diary 221 is de photodiary die jullie vandaag kunnen bekijken. Want het was tijd om het een en ander te regelen deze week! Zo verstuurde ik een kaart naar het buitenland, bracht retourpakketjes weg en paste mijn autoverzekering aan.

Leestip: Iedereen kan sparen!

Dinsdag 28 juni

Aangepast en verstuurd - diary 221

Ik kijk altijd in de AH app welke aanbiedingen ik kan selecteren. Toen zag ik ook dit nieuwe product voorbij komen, niet om met korting te kopen, maar het ziet er wel lekker uit! Heeft iemand dit al in de winkel zien liggen? Ik nog niet helaas!

Woensdag 29 juni

Aangepast en verstuurd - diary 221

Nu ik 2 schadevrije jaren heb en maar bar weinig omlaag ging met mijn maandbedrag, werd het hoog tijd om te kijken naar een andere verzekeraar. Ik stapte over!

Zaterdag 2 juli

Het was ook hoog tijd om wat pakketjes retour te sturen! En tegelijkertijd kon ik dan mooi deze verjaardagkaart snel naar een Canarische vriendin sturen, want daar was ik eigenlijk vrij laat mee. Het is nu de vraag of ze hem op tijd ontvangt. Maar omdat er geen feestdagen zijn in Spanje nu, vind ik dat ze hem gewoon op tijd krijgt!

Ook bestelde ik 2 verschillende jurken, omdat ik voor mijn zanggroep op zoek ben naar een bepaalde kleur jurk. Hopelijk zit er een goed model bij voor mij!

Zondag 3 juli

Vandaag bestelde ik nog eens 4 jurken. Ik heb maar 1 lange jurk en ik merk dat het in de avond, voor naar mijn zanggroep wel lekker is om een langere jurk te kunnen dragen. Daarom bestelde ik dus nog eens 4 jurken, waarvan eentje in de kleur waarnaar ik op zoek ben voor optredens. Hierin ben ik niet de makkelijkste, want of dingen staan mij niet, of ik vind ze te bloot, of de schouderbandjes te smal. Of de rug is niet genoeg bedekt. Dus na ruim 1800 modellen bekeken te hebben kwamen er 3 jurken uit. Waarvan ik er eentje in 2 verschillende kleuren bestelde. Ik hoop echt heel erg dat ze gewoon allemaal leuk zijn en goed/ mooi zitten!

Recent bestelde ik er al eentje die inmiddels retour gegaan is, deze zat niet mooi, het maakte me dik als ik ermee ging zitten. En een maat groter was er helaas niet.

Leestip: Word ik gelukkig als ik dit koop?!

Heb jij ook weleens een enorme zoektocht naar een bepaald kledingstuk gehad, omdat het aan bepaalde eisen moest voldoen?