Adventenveloppen en snacken – diary 36

Adventenveloppen en snacken – diary 36. Deze week laat ik jullie zien wat ik uit mijn advent enveloppen haal en ben ik lekker aan het snacken. Want in december ontkom je bijna niet aan snacken. En ik eet ook altijd extra als ik me verveel. Wie herkent dat?

Adventenveloppen en snacken - diary 36

Adventenveloppen en snacken – diary 36

Adventenveloppen en snacken – diary 36. In deze diary neem ik jullie weer gezellig mee in mijn afgelopen week. Hebben jullie ook een adventkalender deze maand? Zo ja, welke?

Leestip: lezen, muziek en gezelligheid – diary 35

Maandag 3 december

Adventenveloppen en snacken - diary 36

Yes! Al een lekker begin in mijn nieuwe boekje! Vandaag leverde ik mijn 2e ah boekje in van dit jaar. En ik begon dus gelijk met de overgebleven zegels in mijn nieuwe boekje te plakken.

Adventenveloppen en snacken - diary 36

Dit is wat ik inmiddels al aan voorraad heb. 2 tassen vol en 1 slecht ingepakte plastic box. Waar in principe nog meer bij in zou kunnen als het zou moeten, maar dan wel alleen kleine dingen. Ook heb ik nog een derde tas klaar staan omdat ik nog flink wat zakken met pasta in wil slaan, want die gebruik ik veel.

Adventenveloppen en snacken - diary 36

Vanaf nu laat ik jullie dagelijks zien welke briefjes er in mijn advent enveloppen zitten. Deze week begon dus al lekker met 5 euro extra. In totaal wil ik graag 100 euro uit mijn advent kalender halen. Die 100 euro is namelijk nog voor mijn verhuizen spaarrekening. Ik denk dat dit bedrag wel haalbaar moet zijn, hoewel er ook geld tussen zit om uit te geven, dus het wordt nog even spannend!

Dinsdag 4 december

Adventenveloppen en snacken - diary 36

En mijn adventbriefje van vandaag!

De opdracht voerde ik meteen uit en woensdag deed ik de kaarten meteen op de post. Ik post mijn kerstkaarten altijd bewust vroeg zodat ik zeker weet dat ze ruim voor kerst aankomen. Zo hebben de mensen tijd om terug te sturen en ik hoop ze dan ook vroeg te ontvangen zodat ik ze lekker lang in de woonkamer kan hebben hangen aan het kerstlint, want dat staat gewoon zo gezellig!

Woensdag 5 december

Adventenveloppen en snacken - diary 36

Dit kon ik vandaag wel goed gebruiken, even een oppepper, want ik moest deze middag een gaatje laten vullen bij de tandarts. Nooit leuk, maar omdat mijn kaak een paar weken terug verkeerd schoot tijdens het gapen was ik bang dat mijn mond niet ver genoeg open zou kunnen. Omdat mijn mond sindsdien gewoon minder ver open kan. Gelukkig viel dat achteraf allemaal heel erg mee en was het zo klaar. Dus toen was ik enorm opgelucht.

Adventenveloppen en snacken - diary 36

Daarna gingen we even gezellig aan de thee bij een kennis van ons. Altijd weer gezellig! En ik had een rietje meegenomen omdat ik altijd een verdoving neem wanneer er een gaatje gevuld moet worden. Deze keer was mijn tong dus ook half verdoofd omdat het onderin was. Dus dan drinkt een rietje gewoon fijner want dan knoei ik niet!

Adventenveloppen en snacken - diary 36

En mijn moeder had wat te snacken gehaald voor de avond, dus dat hebben we lekker samen opgegeten.

Donderdag 6 december

Adventenveloppen en snacken - diary 36

Dit hoefde ik niet te doen, want dat had ik al gedaan!

Adventenveloppen en snacken - diary 36

Tot slot deed ik vandaag alles tegelijk. Toen ik wentelteefjes aan het maken was voor de lunch maakte ik ook alvast de pannenkoekenmix klaar.

Vrijdag 7 december

Adventenveloppen en snacken - diary 36

Lekkerrrrr!

Adventenveloppen en snacken - diary 36

Dit vond ik een goed plan, dus deze actie voerde ik meteen uit! Deze smaak is trouwens echt mijn favoriet! Deze neem ik dus ook elk jaar standaard mee.

Zaterdag 9 december

Adventenveloppen en snacken - diary 36

Dit geld bewaarde ik nog even, want de mac heeft ook een adventkalender dus ik wacht op korting op kipnuggets!

Adventenveloppen en snacken - diary 36

Ook las ik nog even lekker mijn e-book uit!

Adventenveloppen en snacken - diary 36

Daarna begon ik meteen in de Spaanse Harry Potter! Na eerder dit jaar al Matilda gelezen te hebben doe ik nu precies hetzelfde met Harry Potter 1. Eerst een hoofdstuk in het Nederlands op mijn e-reader en daarna datzelfde hoofdstuk in het Spaanse boek. Ik merk nu al dat ik zoveel meer woorden ken dan toen ik het vorige boek las, dus dat maakt me trots en blij!

Zondag 10 december

Adventenveloppen en snacken - diary 36

Yes! Dit vind ik altijd wel een leuke en toevallig was het nog op mijn laptoploze dag ook! Dus dat kwam helemaal perfect uit.

Adventenveloppen en snacken - diary 36

Het werd Alvin & the Chipmunks! Met een bakje Spaanse chips erbij. Echt even een lekker genietmomentje! Dus een mooie afsluiter van de week. Later op de dag keek ik ook nog deel 2 van Alvin & the Chipmunks.

Hoe was jouw week? En hebben jullie al een beetje het december-de-feestdagen-beginnen-bijna-gevoel? 

One thought on “Adventenveloppen en snacken – diary 36”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *