Afgetimmerd en leeg – diary 73

Afgetimmerd en leeg – diary 73. Vorige week zijn mijn dakramen afgetimmerd en werd mijn tuin (jungle) leeggehaald! Wat is het kaal nu!

Afgetimmerd en leeg - diary 73

Afgetimmerd en leeg – diary 73

Afgetimmerd en leeg – diary 73. Vorige week werden mijn dakramen afgetimmerd, er werden rotte boeidelen bij mijn dakgoot verwijderd en mijn tuin werd plat gemaaid! Weer lekker wat vooruitgang dus. Wel een gek gezicht nu ineens zo’n kale tuin!

Leestip: Nieuwe dakramen – diary 73!

Dinsdag 20 augustus

Afgetimmerd en leeg - diary 73

Dakraam 1 is afgetimmerd!

Afgetimmerd en leeg - diary 73

En ook dakraam nr 2 is afgetimmerd. Echt top! Ik ben er helemaal blij mee. Nu is de zolder helemaal klaar! Dan kan ik me weer op 1 verdieping minder focussen.

Donderdag 22 augustus

Afgetimmerd en leeg - diary 73

Hergebruiken kan best. Rits kapot? Elastiekje er doorheen en vullen maar! Dan kan de tas gewoon open en dicht en hoeft hij niet in de prullenbak.

Ik opende een beleggersrekening en deed meteen mijn eerste aankoop! Daar lezen jullie morgen uitgebreid meer over. Voor heel even stond ik op 5 cent winst, maar daarna…

Afgetimmerd en leeg - diary 73

Dit was de tuin before…

Afgetimmerd en leeg - diary 73

Halverwege…

Afgetimmerd en leeg - diary 73

En after! Alles plat! Nog niet alles eruit, want dat gebeurt pas later, maar er moest nu ruimte gemaakt worden voor bouwmateriaal zoals een steiger (voor het repareren van de dakkapel). En de nieuwe kozijnen die er binnenkort wel eens aan zullen komen. Het wachten is alleen nog op de onderdorpels van de kozijnen die het bedrijf nog niet binnen heeft. Inmiddels is de bouwvak voorbij, dus het zal niet heel lang meer duren vermoed ik.

Zondag 25 augustus

Afgetimmerd en leeg - diary 73

Vandaag ging ik zitten om artikelen te schrijven voor deze komende week. En verder deed ik lekker helemaal niks, want ik had rust nodig merkte ik aan mijn lichaam. Dus ik keek lekker een Harry Potter film toen ik klaar was met typen.

Leestip: Online extra geld verdienen doe ik zo!

Wat was jouw hoogtepunt van afgelopen week?

5 thoughts on “Afgetimmerd en leeg – diary 73”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *