Aladdin bezoek en de kosten hiervan

Aladdin bezoek en de kosten hiervan

23 oktober 2021 6 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie mijn Aladdin bezoek en de kosten hiervan. Want dat deed ik vlak na mijn vakantie. Omdat ik op maandag jarig was, kon ik niet naar het theater op de dag zelf. Op maandag draaien er geen musicals.

Aladdin bezoek en de kosten hiervan

Aladdin bezoek en de kosten hiervan

Mijn Aladdin bezoek en de kosten hiervan waren deze keer een stuk hoger dan anders. Normaal gesproken gingen we altijd met het ov en op 1 dag dus heen en weer naar huis. Dat beviel de laatste keren al niet meer en nu besloten we dus 1 nacht in een hotel te blijven slapen.

Leestip: Wanneer trakteer jij jezelf?!

Er zijn meer dan genoeg hotels in de omgeving van het theater, dus we boekten er eentje voor 1 nacht inclusief ontbijt. Hiervoor betaalde ik 141,08 euro. Maar daarmee was ik er natuurlijk nog niet, want de musical zelf moest ook betaald worden. We gingen voor goede plaatsen op rij 11 (rang 1) en dat kostte mij 199,85 euro. Ik wil namelijk altijd goed de gezichtsuitdrukkingen kunnen zien, anders is het verhaal niet compleet voor mij. Dus dan maar wat duurder betalen, maar wel een volledige ervaring hebben! Dan geniet ik er des te meer van.

Natuurlijk moesten we ook nog eten op de dag zelf. We lunchten tussen de middag thuis om daarna richting Scheveningen te vertrekken. Daar aten we in de avond in een pannenkoekenrestaurant. We namen hier beiden een pannenkoek en anderhalf toetje. Want we aten ijs én deelden een portie poffertjes als toetje. De kosten hiervoor waren 53,40 euro.

Ook haalden wij al voordat de voorstelling begon een toetje bij de Italiaan (la galleria), zodat we deze na de voorstelling op de hotelkamer konden opeten. Omdat we geen koelkast op de kamer hadden, zetten we ons toetje buiten op het balkon. Dat was helemaal prima. De kosten hiervoor waren 10,50 euro.

Tot slot hadden we nog de volgende dag. Toen zijn we nog even naar de zee gelopen en hebben een stukje over het strand gewandeld en zijn nog even in wat winkels geweest. Omdat we al uitgebreid hadden ontbeten, hadden we niet zo gigantisch veel trek voor de lunch, dus deelden we een portie kibbeling en namen er wat te drinken bij. We betaalden 17,25 euro.

De musical Aladdin is een echte aanrader. Mijn moeder en ik hebben beiden erg gelachen. En wel het meeste om de geest (Stanley Burleson). Ook Aladdin en zijn vrienden hadden leuke en grappige stukken. Evenals het hulpje van Jafar (Iago). Stuk voor stuk waren alle spelers erg goed. We hebben dan ook beiden énorm genoten van Aladdin en ons gezellige uitje. Het gaf ook door onze hotelovernachting veel meer een compleet uitjes-gevoel. Heerlijk om na de voorstelling dan gewoon even een stuk te kunnen wandelen en je bed in te ploffen (na gezellig nakletsen natuurlijk). Wat mij betreft houden we dit er zeker in! En Aladdin is absoluut je bezoek meer dan waard!

Helaas verkochten ze geen kleding, dus ik kocht verder geen merchandise van de musical. Tot slot hadden we ook nog parkeerkosten van 23,20 euro. In totaal heeft dit uitje ons dus 445,28 euro gekost. Grotendeels door mij betaald en het eten, de toeristenbelasting en parkeren door mijn moeder.

Leestip: Zo kun je extra geld verdienen om bijvoorbeeld je uitjes van te betalen!

Wanneer ben jij voor het laatst in het theater geweest? Voor mij was het voor het eerst in 2 jaar en 2 dagen dat ik weer in het theater kwam. 

Aladdin bezoek en de kosten hiervan