Alles is binnen – diary 179

Alles is binnen – diary 179

7 september 2021 0 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie mijn photodiary; Alles is binnen – diary 179. Deze week ontving ik een van de laatste dingen voor de tuin die al besteld waren, op 2 bakken na die vertraagd zijn. Ook ging ik een stuk wandelen op de hei.

Alles is binnen - diary 179

Alles is binnen – diary 179

Vandaag mijn photodiary; Alles is binnen – diary 179. De week waarin een van de laatste dingen voor de tuin binnen kwamen. En dat is fijn! De dag dat ze gaan beginnen komt nu echt heel dichtbij. Ook ging ik een stuk wandelen op de hei.

Leestip: Knoop doorgehakt!

Maandag 30 augustus

Alles is binnen - diary 179

Vandaag kwamen deze 2 rieten bloembakken binnen. Ze zien er super uit! Veel beter dan in het tuincentrum waar ik soortgelijke zag. EN nog 30 euro per stuk goedkoper ook!

Dinsdag 31 augustus

Alles is binnen - diary 179

Vandaag kwamen mijn buitentapijt én dit krukje binnen. Op dit krukje komt mijn waterval te staan. Hij weegt 7 kilo, dus zomaar omwaaien kan hij in elk geval niet. Dan moet het echt stormen (en haal ik het naar binnen).

Woensdag 1 september

Alles is binnen - diary 179

Dit soort dingen tegenkomen op je werk is toch altijd leuk!

Toen ik klaar was met werken ging ik weer op pad naar mijn priklocatie, want het was vandaag tijd voor mijn tweede prik! Zo fijn om er (voor nu) vanaf te zijn.

Donderdag 2 september

Alles is binnen - diary 179

Dit bedrag hield ik over na de verkoop van al mijn ETF’s. Ik heb hier al eerder over geschreven waarom ik ze verkocht.

Vrijdag 3 september

Vandaag ontving ik die ruim 1600 euro en verdeelde ik mijn geld over diverse doelen. Het voelde zo heerlijk om eens een flink bedrag te verdelen over doelen voor mezelf!

Zaterdag 4 september

Vandaag ging ik een stuk wandelen op de hei met mijn tante, want het was heerlijk weer! Dat idee hadden natuurlijk meer mensen 😉 Maar als nog hadden we het prima naar onze zin.

Leestip: Genoeg dure klussen te gaan!

Hebben jullie nog iets gedaan met dat mooie weer van afgelopen weekend?