Alweer een week voorbij – diary 93

14 januari 2020 2 Door Marìs

Alweer een week voorbij – diary 93. Wat vliegt de tijd ineens weer! December ging wat traag voor mijn gevoel maar nu we weer in januari zitten vliegt de tijd. Meestal is het andersom!

Alweer een week voorbij - diary 93

Alweer een week voorbij – diary 93

Alweer een week voorbij – diary 93. Normaal vind ik januari altijd traag gaan, maar nu valt het me mee. Wel vind ik op mijn salarisstrook wachten nu lang duren, maar dat komt gewoon omdat het mijn hoogste salaris wordt sinds ik weer terug ben. Met alle overuren van december. Dus ik kan niet wachten om mijn geld te gaan verdelen!

Leestip: Creditcard alternatief!

Maandag 6 januari

Alweer een week voorbij - diary 93

Ik was lekker op dreef met het schrijven van artikelen voor mijn vakantie. Ik plande ze dan ook meteen in! Heerlijk! Ik had alle zondagen uiteindelijk al gevuld en 1 zaterdag. Dus er staan er al 4 klaar!

Dinsdag 7 januari

De verhuizing op het werk was achter de rug. Zaterdag was ons verteld dat er vandaag op alle kasten een briefje zou hangen met je naam erop en achter die kast kwam je dan te zitten. Eventueel gingen ze later nog met mensen schuiven. Als je links van het gangpad zat, dan bleef je links. En als je rechts van het gangpad zat, bleef je rechts zitten. Nou top. Duidelijk.

Totdat ik op mijn werk kwam en mijn naam nergens hing. Niet in mijn vaste team, maar ook nergens anders. En er doodleuk werd gezegd; dan ben je reserve, want er zijn te weinig kasten. JA DOEI!!! Had dan geen kasten weggehaald! Zo onbeschoft dit. Zo van; je doet er niet toe.

Ik was meteen gestrest, want ik wil gewoon al als ik buiten loop weten waar ik zit/ heen moet. Zodat ik meteen kan beginnen met werken, want daar kom ik voor. En niet eerst nog moeten kijken of er ajb ergens plek voor me is.

Gelukkig ben ik er altijd vroeg, dus ik kon op een kast van iemand die er niet was. In plaats van 3 kwartier te moeten wachten tot ze klaar waren bij de postbussen. Want de mensen zonder kast zitten daar. Maar ik heb totaal niet lekker gewerkt hierdoor en voelde me ook echt boos. Ik ben na mijn werkdag ook naar huis gegaan met gigantische koppijn.

Woensdag 8 januari

Vandaag op mijn werk dus weer moeten kijken of ik nu ook weer ergens kon zitten. En gelukkig was er wel weer een plekje voor me, want er was iemand ziek. Ik was al met dezelfde hoofdpijn van de dag ervoor opgestaan en ik had het erg benauwd. Dus ik was steeds aan het hoesten om wat meer lucht te krijgen. Want dat helpt dan (eventjes).

Ik merkte dat mijn hart weer veel te snel was gaan slaan door de stress. Net zoals ik dat een jaar geleden ook had. Het soort hoofdpijn en de benauwdheid, die combinatie, kwam me maar al te bekend voor. En toen ik mijn hand neerlegde voelde ik idd dat mijn hart als een malle tekeer ging.

Toen ik mijn kast voor die dag klaar had, heb ik gevraagd aan een teamcoach of hij even tijd voor me had. En gevraagd of ik als nog een vaste kast kon krijgen, met uitleg erbij. Hij kon niks beloven, want mensen met een vast contract/ grote contracten gaan voor. Maar hij ging zijn best voor me doen. Er werd nog even geprobeerd of ik in de middag wilde werken (liever niet! Dan is het; doei toeslag!). En er werd gezegd dat ik niet moest verwachten dat het morgen al opgelost is, maar er wordt naar gekeken. Ok graag!

Vanmiddag thuis ging er iets fout met een update van mijn blog. En bam, ik kon er niet meer in en kreeg dus steeds de melding te zien dat er een mail naar mijn beheermail gestuurd was (maar ik had nergens mail). Dus in de avond stuurde ik een bericht naar mijn hostingpartij om te vragen wat ik het beste kon doen. Toen kreeg ik een of ander ingewikkelde uitleg terug waar ik morgen wel verder naar kijk.

Donderdag 9 januari

Toen ik weer wakker werd met benauwdheid en hoofdpijn was ik er meteen klaar mee. Ik voelde me in de steek gelaten door mijn lichaam en was daarom boos op mijn lichaam. En dat voelt heel naar. Met tegenzin ging ik naar mijn werk toe.

Gelukkig kwam er op mijn werk bij binnenkomst meteen goed nieuws! Ik heb weer een vaste kast! Ik ben echt zó blij en opgelucht dat ze mij met een ander hebben kunnen ruilen. En dat ze er ook meteen serieus werk van gemaakt hebben!

Alweer een week voorbij - diary 93

Vanmiddag thuis had ik nog een klus te doen… mijn blog weer werkend krijgen. Hij was nog wel gewoon te bezoeken, alleen kon ik niet meer in het beheer komen, dus ook niks nieuws meer schrijven. Dat is natuurlijk niet de bedoeling van mijn blog.

Ik bekeek het ellenlange verhaal met uitleg over hoe het probleem op te lossen was, maar ergens halverwege liep ik helemaal vast. Ik had alle stappen gevolgd, maar snapte er geen reet meer van. Ineens moest ik ergens een account gaan aanmaken wat ik nooit gehad had. En dus dacht ik; ok doei! Dan maar rigoureus WordPress verwijderen van mijn domein en opnieuw installeren. En dan mijn back up die ik vorige week maakte terugzetten.

En toen was ik er weer. Al mijn ingeplande artikelen voor de vakantie kwijt, op 1 na. Want die 3 zaten nog niet in de back up. Ook was ik 4 geschreven artikelen kwijt en 2 ingeplande artikelen. Gelukkig omdat ik in de app nog bij wat artikelen kon, kon ik de 4 artikelen die al online stonden nog terug halen qua tekst. En de foto’s had ik nog op mijn telefoon in de prullenbak zitten.

En dus deelde ik zsm mijn blog weer opnieuw in om weer snel terug te zijn!

Mijn moeder kwam een bloemetje brengen omdat ik een vaste kast gekregen had. Dus mijn dressoir is helemaal gezellig nu!

Vrijdag 10 januari

Alweer een week voorbij - diary 93

Toen ik thuis kwam uit mijn werk wilde ik eerst even ontspannen, dus ik puzzelde weer een stuk verder. Ik merkte dat mijn hart alweer iets gekalmeerd was, maar nog niet was zoals hij wezen moest. De benauwdheid was over en mijn hoofdpijn ook al minder. Wel voel ik me nog gigantisch moe.

Alweer een week voorbij - diary 93

Ik besloot ook mijn 2e donald duck te gaan lezen. Want uitrusten was wel noodzakelijk. Ondertussen werkte ik daarna weer verder aan het herstel van mijn blog door een artikel voor de zaterdag in te plannen.

Ook deed ik alvast de weekboodschappen, dan heb ik iets langer weekend voor mijn gevoel!

Zaterdag 11 januari

Ik ging lekker op tijd naar huis vanuit mijn werk, verschoonde mijn bed en ging weer aan de slag met het herstel van mijn blog. Eerst een artikel inplannen voor de zondag! En daarna even helemaal niks! Na een week met zoveel stress was ik wel toe aan uitrusten.

Zondag 12 januari

Ik sliep tot 10 uur!!! Dat was duidelijk hard nodig na alle stress van afgelopen week. Verder schreef ik de 3 artikelen voor mijn vakantie opnieuw. Dus er staan nu weer opnieuw 4 artikelen ingepland; 3 zondagen en al 1 zaterdag. Het voelt echt heel goed om daar zo vroeg in het jaar al mee te beginnen. Dan heb ik tegen die tijd dat ik op vakantie ga daar in elk geval geen stress over.

Tussendoor puzzelde ik weer verder aan mijn puzzel en keek ik tv.

Daarna in de avond tijdens het tv kijken begon ik ook met het herstellen van foto’s op mijn blog bij artikelen. Want om de een of andere reden heeft mijn back up geen foto’s opgeslagen. Dus alle foto’s bij artikelen zijn pleitos. Nu moet ik via Pinterest alles terug halen wat niet meer in de prullenbak van mijn telefoon zat. Dus het gaat nog wel even duren voordat alles het weer helemaal goed doet. Ik ben nu ergens halverwege 2018. Maar stukje bij beetje komen de foto’s bij de gewone artikelen wel weer terug. De foto’s van mijn diaries ben ik dus wel gewoon kwijt. Maar die artikelen laat ik dan maar online staan zonder foto’s. Het is niet anders, jammer genoeg!

Leestip: Extra goedkoop wonen!

Heb jij ook dat je lichaam zo heftig reageert op stress? En hoe uit zich dat bij jou?