Anastasia uitgaven

20 oktober 2019 9 Door Marìs

Anastasia uitgaven. Zoals jullie hebben kunnen lezen was ik vrijdag jarig en ben ik samen met mijn moeder gezellig naar de musical Anastasia geweest. Vandaag vertel ik jullie over de uitgaven die we daar deden.

Anastasia uitgaven

Anastasia uitgaven. Vandaag vertel ik jullie over de uitgaven die wij deden bij de musical Anastasia. Vroeger als kind keek ik deze Disney videoband zo vaak, want hij was zo leuk! Daardoor wist ik direct dat ik ook naar de musical wilde toen ik hoorde dat deze naar Nederland ging komen.

Leestip: Extra budget reserveren!

Omdat ik op mijn verjaardag altijd graag iets speciaals/ heel leuks wil doen, besloot ik in mei dit jaar kaartjes voor de musical te kopen. Ik had net weer werk, dus ik kon het betalen. Helaas was er op moment van boeken geen kortingsactie waar ik gebruik van kon maken. Dus ik betaalde in totaal 165,95  euro voor 2 kaartjes. Alles behalve goedkoop, maar áls ik dan eens een keer naar een musical ga wil ik het liefst ook wel op 1 van de eerste 12 rijen zitten. In dit geval werd het rij 13, want de goede kaartjes waren al best hard gegaan. Dit was nog niet eens het allerduurste kaartje overigens.

Vorige week kocht ik dus via Eventim waar ik de kaartjes voor de musical kocht 2 treinkaartjes incl. tramkaarten. Een dagretour van ‘station naar voorkeur’ – Circus theater Scheveningen. Die waren 20 euro per stuk, dus op zich netjes. In totaal kostte mij dat dus 40 euro. Mijn moeder maakte 20 euro naar mij over en mijn eigen trein-/ tram-kaart betaalde ik gewoon zelf.

Toen we eenmaal aangekomen waren op het station gingen we natuurlijk avondeten. De voorstelling begon om 8 uur ’s avonds, dus dat gaf ons mooi de tijd om voor die tijd lekker wat te eten op het station. Het eten betaalde mijn moeder. Voor mijn verjaardag. Tevens kreeg ik ook mijn agenda vulling voor komend jaar cadeau van mijn moeder.

Tot slot de kosten die we maakten in het theater zelf. Drinken kopen doen we nooit, er gaat altijd gewoon een fles water mee. Dus daarvoor maken we geen kosten.
Natuurlijk ging ik wel even langs de souvenirshop in het theater om te kijken welke merchandise ze verkochten. Ik wilde graag een zomershirtje (maar wist niet zeker of ze die verkochten) en een trui of vest van de musical. Dit kost wel altijd wat, maar zeker de truien en vesten zijn wel van goede kwaliteit. Zo heb ik bijvoorbeeld nu nog steeds een vest van Billy Elliot de musical, die kocht ik in 2015. Dus die gaat al 4 jaar mee. Deze keer verkochten ze een trui en een shirtje. Beiden kreeg ik cadeau van mijn moeder voor mijn verjaardag.

Vooraf had ik veel goede verhalen gehoord over de musical van mensen die heel enthousiast waren, maar ze hebben niks teveel gezegd. Het was echt een hele mooie musical! Zeker een aanrader!

Leestip: Hoe groot is de financiële schade?

Zijn jullie al naar de musical Anastasia geweest?