Andere aankoop met beleggen

Andere aankoop met beleggen

28 augustus 2020 3 Door Marìs

Andere aankoop met beleggen. Deze keer week ik af van VWRL en kocht ik iets anders!

Andere aankoop met beleggen

Andere aankoop met beleggen

Andere aankoop met beleggen. Mijn eerste 7 aankopen waren allemaal VWRL. Wat ik ook nog steeds een prima ETF vind en die ik in de toekomst ook zeker nog vaker zal gaan kopen. Maar daarnaast wilde ik toch ook wat andere dingen aan mijn portefeuille gaan toevoegen en dat deed ik deze maand dus voor het eerst.

Leestip: Wat wil ik met beleggen!

Deze keer kocht ik 5x iShares Estoxx dividend. Afgekort: IDVY. Deze behoort ook tot de kernselectie van DeGiro waardoor ik geen aanschafkosten betaalde. Ik kocht deze ETF voor 15,65 euro per stuk. Deze vond ik dus interessant omdat ik ergens over deze ETF las dat deze een leuk bedrag aan dividend betaald. En dat spreekt mij natuurlijk wel aan. Hoe meer hoe beter 😉 Des te sneller kan mijn portefeuille tot iets moois gaan uitgroeien.

Verder heb ik ook al een derde ETF op het oog, die ik in de toekomst ook wil gaan toevoegen aan mijn portefeuille. Maar daarover later meer, wanneer ik die ook écht gekocht heb. Want voor nu is dat nog niet zo interessant.

Komende maand kijk ik gewoon op dat moment wat mij het beste uit komt, maar waarschijnlijk koop ik eerst weer IDVY bij voordat ik verder ga met VWRL of iets anders. Maar dat ligt er helemaal aan hoe de markt er op dat moment voor staat. Vanaf nu is het wel de bedoeling om niet meer te kijken naar wat een ETF kost, maar om echt een vast bedrag over te maken om mee te beleggen. Om te beginnen voor nu is dat nog 80 euro. Later zal dit minimaal 100 euro per maand gaan worden.

Op dit moment staat mijn portefeuille op een bedrag van 649,37 euro. Dat begint dus al echt ergens op de lijken en daar word ik wel erg blij van moet ik zeggen. Nu ben ik wel heel benieuwd naar de mensen die ook beleggen!

Leestip: Ga ik wel of niet maandelijks beleggen

Welke ETF’s zitten er in jouw portefeuille en waarom?

Andere aankoop met beleggen