Badkamer bijna af – diary 80

Badkamer bijna af – diary 80. Deze week werd de badkamer weer wat verder afgemaakt. Hij is nu bijna klaar! Het eindresultaat zien jullie volgende week natuurlijk ook op mijn blog.

Badkamer bijna af - diary 80

Badkamer bijna af – diary 80

Badkamer bijna af – diary 80. De badkamer werd weer een stuk verder afgemaakt. Hij is nu bijna klaar. Dus ik kan bijna eindelijk thuis de was doen en douchen! Volgende week nog 1 dagje en dan is hij precies voor mijn verjaardag klaar. Dan hoef ik niet meer verplicht elke week naar familie/ vrienden om te douchen en wassen. Daar kijk ik dus echt heel erg naar uit!

Leestip: Kozijnen geplaatst – diary 79!

Woensdag 9 oktober

Badkamer bijna af - diary 80

Vandaag werden het rechter kastje, de spiegel, de douchewand geplaatst. Ook werd er rondom het raam getegeld en hebben ze alle dingen afgekit die gekit moesten worden.

Badkamer bijna af - diary 80

De tegels die als laatste geplaatst zijn moeten nog wel gevoegd worden. Dit zie ik nu als ik naar binnen kijk. Ook moet het ronde gat in de muur bij de douche nog een rooster krijgen en een kap aan de buitenkant. Dat is voor de ventilatie. Dat zat namelijk nog niet in de badkamer. Dus hebben we dat erin laten maken. Wel zo gezond.

Donderdag 10 oktober

Badkamer bijna af - diary 80

Vandaag maakte ik nog even een foto vanaf de andere kant. Ik ben er nu al zo blij mee met deze mooie badkamer!

Zaterdag 12 oktober

Vandaag was mijn laatste werkdag voor mijn ‘vakantie’. Ik ben nu lekker een weekje vrij! Wat heel erg welkom is na een drukke periode. Op het werk was het deze week ook onwijs druk. Dus ik heb al flink wat plusuren kunnen scoren deze maand.

Het was zelfs zo druk dat ik dinsdag van half 7 ‘s morgens tot half 2 ‘s middags gewerkt heb, dat gebeurt normaal nooit. Voordeel; niet alleen extra geld, maar ook ging de leidinggevende lekkere broodjes kroket halen als lunch, heerlijk! En het was extra gezellig ook.

Zondag 13 oktober

Badkamer bijna af - diary 80

Ik maakte heerlijk een bordje pasta met iglo kombino spinazie en mayo erdoor. Echt een heerlijke combi vind ik! Ik ging er lekker boven mee in bed zitten. En ondertussen keek ik ‘De beste zangers’ van de avond ervoor terug. Genieten! Wat een mooie stemmen hebben die mensen!

Leestip: Hoe groot is de financiële schade?

Heb jij het tv programma ‘de beste zangers’ gevolgd dit seizoen?

5 thoughts on “Badkamer bijna af – diary 80”

 1. ik heb alleen de laatste aflevering gezien van beste zangers.
  Dit door Henk Poort met sound of silence
  wat een finale!!!

  Heerlijke badkamer heb je gekregen ziet er mooi uit.

  1. Ja Henk kan echt fantastisch zingen! Ik zag hem ooit als Athos in de musical ‘De 3 Musketiers’ was toen al onder de indruk van zijn stem.
   Thanks, ik ben er ook erg blij mee!

 2. Je badkamer ziet er mooi uit. Wat fijn dat je zowel een raam als ventilatierooster hebt. Wij hebben in onze (huur)woning geen raam en geen werkende ventilatie.
  Er zit nog wel zo’n rooster, maar de kabeltjes zijn doorgeknipt. Ik heb ook geen idee of de beheerder van de woning moet zorgen voor werkende ventilatie of dat wij dit zelf moeten oplossen. Er zit namelijk wel schimmel op buizen in de badkamer.
  Ik kan haast niet wachten tot ik een mooi huis heb gekocht met mijn vriend en eindelijk ook een betere badkamer heb 😉

  1. Thanks! Ja de verhuurder hoort daar wel iets aan te doen. Hoort bij de onderhoudskosten die in je huurprijs verwerkt zit. Lijkt me naar om helemaal geen werkende ventilatie te hebben!
   Hopelijk kunnen jullie snel wat moois vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *