Badkamer update – diary 75

Badkamer update – diary 75. Deze week werd er een mooi zichtbaar begin gemaakt met het opbouwen van de badkamer. Dus ik ben happy!

Badkamer update - diary 75

Badkamer update – diary 75

Badkamer update – diary 75. De badkamer ging deze week echt lekker snel! Ik werd er helemaal blij van! Zo komt de finish van de badkamer tenminste ook lekker in zicht, dat begint nu een beetje tastbaar te worden.

Hoewel het denk ik nog wel 3 weken duurt voordat hij af is (want ze werken er maar 2 avonden per week aan, naast hun andere opdrachten). Maar die 3 weken neem ik wel voor lief! Zo blij met deze klussers!

Leestip: Vooruit – diary 74!

Maandag 2 september

Badkamer update - diary 75

Ik schreef deze 2 kaarten voor mijn Canarische vriendinnen. Een andere vriendin van mij gaat namelijk later deze maand op vakantie naar Gran Canaria en zei dat ik een boodschappenlijstje mee mocht geven met dingen die ze voor mij mee terug ‘moet’ nemen.

En ze zei ook dat als ze nog iets moest afgeven, dat ze dat graag wilde doen. Dus ik pakte mijn foto’s die voor de meiden zijn en schreef dit kaartje erbij en gaf ze alvast af aan degene die op vakantie gaat.

Dinsdag 3 september

Badkamer update - diary 75

Taart!! Op het werk kregen we taart in de pauze, want er was een collega 40 jaar in dienst. Dus daar hoort een taartje, speldje en een praatje bij.

Badkamer update - diary 75

Ook werd vandaag mijn dekvloer in de badkamer gesmeerd! Ongeveer 4 dagen drogen, dan is hij écht goed droog.

Woensdag 4 september

Badkamer update - diary 75

Na mijn werk ging ik naar de kapper! Eindelijk weer de helft eraf! Het was alweer zo hard gegroeit in die paar maanden! Deze thee was trouwens erg lekker, dus een reminder voor mezelf dat ik die ook eens moet halen.

Donderdag 5 september

Badkamer update - diary 75

Vandaag begonnen ze met de voorbereidingen voor zaterdag. De kimband werd aan de muur bevestigd. Dit zijn de houten balken onderaan de muur. Deze worden er waterpas op gemaakt en dat is het startpunt om te beginnen met tegelen. De onderste rij wordt dan als laatste gedaan.

Badkamer update - diary 75

Ook werd mijn inbouwreservoir van de wc afgetimmerd en werden alle muren in de badkamer alvast ingespoten met voorstrijk.

Badkamer update - diary 75

Daarnaast hebben ze ook alvast wat boeidelen voorbereid, die staan netjes te wachten tot ze aan de beurt zijn om geplaatst te worden.

Vrijdag 6 september

Badkamer update - diary 75

Ik keek zomaar eventjes op bol, want de badkamer gaat zo hard dat ik straks een wc-rol houder nodig heb en een tweede wc borstel. Maar mijn kleur wc-rol houder die ik op het oog had was uitverkocht! Snel zocht ik verder op internet, en Wehkamp had er nog precies 1! Dus die bestelde ik snel.

En voordat de wc borstel van hetzelfde merk ook uitverkocht zou raken, bestelde ik die meteen bij bol. Ik had weer een kortingbon, dus hoefde nog maar 9 euro bij te leggen. Scheelt weer! De bestellingen deed ik gisteren en vandaag kwam het al netjes binnen. Blij mee! Nu heb ik toch nog precies het setje wat ik wilde hebben.

Zaterdag 7 september

Badkamer update - diary 75

Eerst weer gewerkt en gedoucht, deze keer bij een vriendin, want oma was op vakantie. En aangezien ze daar alle 3 jarig geweest waren, kwam ik met cadeaus aan. Ze waren er erg blij mee dus ik ook!

Toen ik thuis kwam rond lunchtijd waren ze al behoorlijk ver met tegelen! Dus ik was blij verrast.

Badkamer update - diary 75

En eind van de middag zaten zo goed als alle tegels al op de muur! Daar had ik wel heel erg op gehoopt, maar ik had het niet verwacht. Dus dat voelt echt heerlijk! Ik werd er helemaal blij van! Komende week gaan ze weer verder aan de badkamer; laatste paar muurtegels plaatsen en voegen. Dus ook daar ben ik weer heel benieuwd naar.

Leestip: Extra inkomsten Augustus 2019!

Ben jij tijdens het klussen wel eens verrast omdat het ineens sneller ging dan je verwacht had?

5 thoughts on “Badkamer update – diary 75”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *