Bestemming 20,20 euro

Bestemming 20,20 euro

22 februari 2020 2 Door Marìs

Bestemming 20,20 euro. Omdat ik bij Moneyou Go een rekening opende én een extra potje aanmaakte die ik een naam gaf, kreeg ik 20,20 euro.

Bestemming 20,20 euro

Bestemming 20,20 euro. Vorige keer schreef ik al uitgebreid hoe het kwam dat ik 20,20 euro gestort zou krijgen van Moneyou. Maar ook dat ik twijfelde over de bestemming van het geld.

Leestip: Zo spaar jij ook 30.000 euro!

Wat voor mij al wel vast stond was dat de 20 cent in elk geval naar de ‘extra aflossen’ spaarrekening zou gaan. Dit omdat ik daar steeds al dat soort kleine bedragen naartoe overmaak. Zo spaar je vrij ongemerkt toch al een mooi bedrag. Alle kleine beetjes helpen zeg ik altijd!

Over de 20 euro twijfelde ik nog. Op dit geld had ik 2 maanden geleden niet gerekend, want toen kende ik de actie nog niet. onverwachts extra geld mis ik dus ook niet, dus dan zou het mooi naar mijn geheime doel kunnen. Maar aan de andere kant is zo een onverwacht extraatje ook fijn om mijn buffer weer een kleine boost te geven.

Uiteindelijk heb ik besloten om inderdaad dat laatste te doen. Mijn buffer een boost geven! De reden hiervoor is dat ik momenteel met mijn salaris bezig ben om veel kleine spaardoelen te behalen. Hierdoor blijft er weinig over voor het vullen van mijn bufferrekening. Dus het vullen van de buffer gaat mij op dit moment even te traag. 20 euro extra is daarom mooi meegenomen!

Tevens hoop ik in maart ook een uitbetaling te krijgen van mijn blog. Dit bedrag gaat dan ook naar mijn bufferrekening. Maar hiervoor heb ik nog wel wat hulp van jullie nodig! Want anders ga ik dat nét niet redden. Soms loop ik nét even achter op het schema, en soms denk ik; als het zo door gaat haal ik het met gemak! Daarom blijf ik jullie hulp nog wel even nodig hebben tot en met het eind van deze maand. Dan komt het helemaal goed. Ik ben al super blij met jullie hulp tot dusver, dus bij deze; bedankt daarvoor! Mocht je niet weten waar dit over gaat, check dan even mijn onderstaande leestip. Daarin heb ik het uitgelegd.

Leestip: Tussen de 20 en 30 euro!

Gebaseerd op jouw persoonlijke situatie, wat zou jij doen als je nu 20,20 euro gestort krijgt op je rekening?