Bij vrienden eten en mooi huis gezien – diary 37

Bij vrienden eten en mooi huis gezien – diary 37. YES deze week was leuk!! Kerst voelt nu al echt heel dichtbij, dus dat is des te gezelliger. Deze week at ik bij een vriendin van mijn moeder en zagen we eindelijk een huis op Funda wat we allebéí mooi vinden.

Bij vrienden eten en mooi huis gezien - diary 37

Bij vrienden eten en mooi huis gezien – diary 37

Bij vrienden eten en mooi huis gezien – diary 37. Wat heerlijk als je even een dagje níét zelf hoeft te koken! Vind ik dan, want ik heb echt een mega hekel aan koken. Dus kwam het extra goed van pas dat mijn moeder en ik deze week gezellig bij een vriendin van haar aten. En eindelijk kwam er weer eens een mooi huis op Funda in een fijne prijscategorie! We vroegen een bezichtiging aan!

Leestip: Advent enveloppen en snacken – diary 36

Maandag 10 december

Bij vrienden eten en mooi huis gezien - diary 37

Dit zat er in mijn advent enveloppe van vandaag!

Bij vrienden eten en mooi huis gezien - diary 37

Yes! Alweer op bladzijde 2 van mijn boekje aangekomen. Ik hoop dit jaar al zo ver mogelijk te komen in mijn boekje. Hoe verder ik kom hoe makkelijker het wordt om komend jaar ook weer 2 boekjes vol te krijgen.

Dinsdag 11 december

Bij vrienden eten en mooi huis gezien - diary 37

Hoppa! Dit geld deed ik in devakantie spaarpot. Dat is een aparte spaarpot voor vakantie, als we niet naar Gran Canaria gaan. Op ons lijstje staat namelijk ook nog steeds: familie bezoeken die in Spanje zijn gaan wonen! Dat hopen we dus binnen nu en 3 jaar in elk geval een keer te kunnen doen. Maar dat is even afwachten hoe het loopt met verhuizen.

Woensdag 12 december

Bij vrienden eten en mooi huis gezien - diary 37

Zo’n quote lezen doet me toch altijd wel goed. Ik vind het namelijk oprecht een mooie quote en als je er eerlijk over nadenkt is het ook echt waar.

Bij vrienden eten en mooi huis gezien - diary 37

Vandaag ging ik ook naar de kapper voor de laatste keer dit jaar! Ik ging weer terug naar de kapper in mijn oude woonplaats, omdat ik in mijn nieuwe woonplaats na 5 jaar nog steeds geen écht fijne kapper gevonden heb. En ook niet elke keer naar een ander wil gaan. Ik wil er gewoon 1 die me met een paar woorden begrijpt en dus ging ik terug! Daarna aten mijn moeder en ik gezellig bij een vriendin van haar. Heerlijk om even een avondje niet te hoeven koken!!

Donderdag 13 december

Bij vrienden eten en mooi huis gezien - diary 37

YES!!! Dit kon ik wel even goed gebruiken! Ik was in eerste instantie helemaal vergeten dat ik dit in een van de enveloppen gestopt had, dus extra blij toen ik dit eruit haalde!

Bij vrienden eten en mooi huis gezien - diary 37

Het leuke is dat we ook precíés vandaag een afspraak maakten om een woning te bezichtigen. EINDELIJK!! Zou dat een hint zijn??

Leestip: Gelijk een huis voor de lange termijn?

Vrijdag 14 december

Bij vrienden eten en mooi huis gezien - diary 37

Hoppa weer 5 euro erbij!

Bij vrienden eten en mooi huis gezien - diary 37

Gisteravond was ook de documentaire ‘mijn leven is van mij’ van Pia Douwes op tv. Vanmorgen werd ik super vroeg wakker en kon ik niet meer slapen, dus keek ik vanuit bed de docu terug. Wel eentje die me écht heel erg raakte.

Bij vrienden eten en mooi huis gezien - diary 37

Ook maakte ik de kaas op tussen de middag en ik gooide er mayo op. Want ja dat is gewoon lekker! Wel zielig ook dat er dan precies 1 half broodje leeg bleef, haha!

Zaterdag 15 december

Bij vrienden eten en mooi huis gezien - diary 37

Olé! Weer 5 euro erbij! Ik merk echt dat dit best wel veel terug komt in mijn kalender, het wordt bijna een beetje saai. Behalve dat ik toch altijd blij ben als er geld in zit. Dus dat het dan eigenlijk toch niet uit maakt.

Bij vrienden eten en mooi huis gezien - diary 37

En verder ben ik lekker volop in mijn Spaanse Harry Potter boek aan het lezen. Ik merk echt dat ik er nu plezier in heb om een Spaans boek te lezen omdat ik vrij veel begrijp. Of in elk geval veel meer Spaans begrijp dan ik van tevoren verwacht had.

Zondag 16 december

Bij vrienden eten en mooi huis gezien - diary 37

Lekker! Ik haalde geen oliebol vandaag, want het was rotweer! Maar ik bewaarde het geld uiteraard wel voor oud & nieuw!

Bij vrienden eten en mooi huis gezien - diary 37

Verder ging ik er ook weer even lekker voor zitten om weer een stuk in mijn Spaanse boek te lezen. Dat gaat al de goede kant op! Volgens mijn e-reader heb ik al 37% gelezen van het boek, dus top! Nou is deel 1 natuurlijk ook geen dik boek, dus dat scheelt!

Bij vrienden eten en mooi huis gezien - diary 37

Tot slot sloot ik de week af met een dvd van de Chipmunks, love them! Deel 4. Ik hoop echt dat er in de toekomst nog een deel 5 gaat komen!

Wat doen jullie zoal deze dagen? En hoe was jullie afgelopen week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *