Bijna kerst – diary 191

Bijna kerst – diary 191

30 november 2021 2 Door Marìs

Bijna kerst – diary 191 is de photodiary die ik vandaag met jullie deel. Want er is alweer een week voorbij. Gelukkig gaan de weken nu vrij snel, dus dan is het ook snel kerst!

Bijna kerst - diary 191

Bijna kerst – diary 191

Vandaag bijna kerst – diary 191 is de diary die ik vandaag met jullie deel, want de kerst komt nu wel heel snel dichterbij. Deze week ontving ik een adventskalender waarop ik mijzelf trakteerde. Ik bestelde hem bij Bol, want daar had ik hem gevonden!

Leestip: Heb jij geld over voor sporten?!

Maandag 22 november

Ik haalde alvast de kerstkratten naar beneden.

Dinsdag 23 november

Ik ontving mijn bestelde adventskalender, oh wat zal ik lekker smullen! Wellicht niet elke dag meteen mijn chocolade opeten, maar dan bewaar ik ze gewoon lekker!

Vrijdag 26 en Zaterdag 27 november

Veel artikelen geschreven deze dagen, zodat mijn 3e blog ingepland staat tot en met eind januari! Asl mijn vakantie dan hopelijk wordt goedgekeurd, kan ik dan weer verder schrijven.

Zondag 28 november

Bijna kerst - diary 191

Ik begon weer in een nieuw boek. En hij begon meteen spannend. Hij heeft lekkere korte hoofdstukken, erg fijn! Want dan kan ik ook gemakkelijk tussendoor even snel een stukje lezen. Ik wil namelijk altijd persé een hoofdstuk uit lezen.

Leestip: Vanaf woensdag…!

Hebben jullie de kerstspullen al naar de woonkamer gehaald?