Bijna vakantie – diary 199

Bijna vakantie – diary 199

25 januari 2022 4 Door Marìs

Vandaag online, mijn photodiary; bijna vakantie – diary 199. Dit was mijn een na laatste week werken voordat ik twee weken vrij ben. Ik ga niet op vakantie, maar veel vooruitwerken voor mijn nieuwste blog. En waarschijnlijk ook wat dagjes weg.

bijna vakantie - diary 199

Bijna vakantie – diary 199

Vandaag deel ik met jullie mijn photodiary; Bijna vakantie – diary 199. Ik kijk er echt énorm naar uit om lekker twee weken vrij te zijn! Maar dit was mijn een na laatste week werken, nu nog 1 te gaan! Ik las lekker snel in mijn boeken deze week, dat was fijn. Ik loop nog precies op schema hierdoor.

Leestip: Wat houdt mij bezig?!

Woensdag 19 januari

bijna vakantie - diary 199

Vandaag was mijn loonstrook te downloaden, dus op 1 projectbedrag na kon ik alles wat er deze maand binnen kwam aan geld optellen en gaan verdelen. Omdat dit ene project wat uitbetaald op de 21e deze maand alleen rente zou betalen, zocht ik uit welk bedrag ik zou ontvangen. Dat was 2,55 euro.

Donderdag 20 januari

Op de 20e ontvang ik altijd het eerste geld voor de nieuwe maand. Zo lekker als het eerste geld dan binnen is, en ik geld voor boodschappen apart kan leggen. Ik wisselde wat geld met mezelf uit een potje, want 2x een briefje van 50 vind ik onhandig!

Vrijdag 21 & zaterdag 22 januari

bijna vakantie - diary 199

Las ik lekker de hele dag in dit boek en op zondag ook. Maandagochtend had ik hem uit!

Zondag 23 januari

bijna vakantie - diary 199

Ik deed een gekookt ei (2) op ovenbroodjes, want daar had ik trek in! De broodjes liggen hier standaard in de vriezer om af te bakken. Dit was even een traktatie aan mezelf! Moet kunnen 😉

Leestip: Wat wil je bereiken?!

Wanneer heb jij jezelf voor het laatst getrakteerd en waarop? Dat kan van alles zijn, ik doel niet alleen op eten!