Bijna vakantie – diary 21

Bijna vakantie – diary 21. Vorige week konden jullie zien dat ik naar Park Hoge Veluwe ging. Deze week kunnen jullie zien dat ik bijna vakantie heb van mijn werk.

Bijna vakantie - diary 21

Bijna vakantie – diary 21

Bijna vakantie – diary 21. Dit was de laatste werkweek voordat ik (bijna) 2 weekjes vrij ben! Ik ga vooral veel vooruit werken, dingen die met mijn blog te maken hebben en alvast artikelen schrijven voor als ik écht op vakantie ga in oktober. Maar ook ga ik wel wat dagjes weg! Maar eerst dus nog deze week werken.

Maandag 13 augustus

Bijna vakantie - diary 21

Ik begon de week met lekkere wentelteefjes. Dat was alweer veel te lang geleden naar mijn zin. Dus het werd wel weer eens tijd.

Woensdag 15 augustus

Bijna vakantie - diary 21

Ik maakte een lijstje van wat ik dit jaar nog allemaal wil kopen. Het gaat niet allemaal lukken en sommige dingen heb ik ook al deels in huis, maar dan kan ik in elk geval door gaan strepen wat ik heb of de aantallen naar omlaag aanpassen. Want volgend jaar worden de boodschappen duurder. Dus dikke neus voor de belasting, maar ik ga goed inslaan. En vast nog velen met mij.

Donderdag 16 augustus

Bijna vakantie - diary 21

De laatste week dat ik zelf kan plussen qua tijd! Wel balen natuurlijk, want zo krijg ik minder overuren uitbetaald dan wanneer ik zou werken. Tenzij ik mintijd draai dan. Maar ik had al zoveel staan in mijn 2 vrije weken dat ik het ook niet wilde cancelen.

Vrijdag 17 augustus

Bijna vakantie - diary 21

Ja hoor, vanaf nu ben ik dus ook op Pinterest te vinden. Er staat nog niet zoveel op, maar de komende weken ga ik flink wat oude artikelen pinnen op mijn bord. Dus volg me ook gezellig op Pinterest! De link staat inmiddels in mijn Social Media balkje rechts op mijn blog.

Zaterdag 18 augustus

Bijna vakantie - diary 21

En tja als je dan eindelijk vakantie hebt, dan maar gelijk even achterstallige klusjes doen, zoals de pan schoonboenen met een schuursponsje omdat de zijkant nooit normaal schoon wil worden.

Zondag 19 augustus

Bijna vakantie - diary 21

Ook schreef ik alvast mijn artikelen voor komende week. Ik streep ze altijd door met de markeerstift wanneer ik ze af heb. Ik hou van deze pasteltinten! Jullie ook?

Bijna vakantie - diary 21

En ook maakte ik alvast mijn blogplanning voor mijn vakantie in oktober. Die laat ik jullie natuurlijk nog niet zien, maar er komt gewoon elke dag een artikel online, op de dagen die ik normaal ook upload. Dus jullie kunnen gewoon lekker doorlezen. Wel zal de planning van het soort artikelen iets anders lopen, maar dat vertel ik jullie tegen die tijd wel, stukje bij beetje. Het voelt in elk geval heel rustgevend dat dit alvast uitgeschreven is. En in mijn 2e vakantieweek ga ik alvast volop schrijven en inplannen! Want na mijn vakantie wordt het ook weer wat drukker op het werk, dus dan kan ik daar ook nog even mooi wat extra uurtjes meepakken!

Bijna vakantie - diary 21

En ik bereidde dit alvast voor. Ik wil namelijk komende week ook mijn vriezer ontdooien, dus ik propte mijn vriezer van de koel-vries combi helemaal vol zodat je niks meer kunt vinden. Maar het paste! Deze vriezer is nu zo goed als leeg en wat er nog niet leeg is eet ik op voordat ik hem ga ontdooien!

Hoe was jullie week? Plannen jullie je vrije weken ook altijd vol, of laat je die juist helemaal leeg?

 

One thought on “Bijna vakantie – diary 21”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *