Bloemen en broeken – diary 47

Bloemen en broeken – diary 47. Deze week kreeg ik bloemen en ik ging op zoek naar winterbroeken voor mijn werk!

Bloemen en broeken - diary 47

Bloemen en broeken – diary 47

Bloemen en broeken – diary 47. Deze week kreeg ik weer bloemen, gezellig! En ook ging ik dan eindelijk op jacht naar winterbroeken voor mijn werk, en ik slaagde!

Leestip: Oeps en lekkere snacks – diary 46!

Maandag 18 februari

Bloemen en broeken - diary 47

Vandaag leverde ik mijn bril in want die was stuk! Dus toen zat ik ineens thuis met een zonnebril op. Ooit had ik een reserve bril, maar die heb ik per ongeluk weggegooid met opruimen. Dit omdat ik een keer een miskoop bril had en op moment van weggooien dacht ik dat ik de miskoop bril weggooide. Foutje! Toen ik erachter kwam dat ik de verkeerde weggegooid had was het al te laat.

Dinsdag 19 februari

Bloemen en broeken - diary 47

Mijn moeder kwam weer met bloemen aan omdat het zo gezellig staat. En ze waren in de aanbieding. Haar woorden. Gezellig staan doet het zeker, ik vind die met 2 kleuren altijd het mooiste!

Donderdag 21 februari

Bloemen en broeken - diary 47

Vandaag ging ik winkels langs voor broeken! Ik wilde dit soort stoffen broeken met wijd uitlopende pijpen en fleece aan de binnenkant. Degene die ik nu heb is echt zó versleten! 3 zomerbroeken had ik al kunnen scoren bij scapino, zonder fleece. Maar mét fleece was toch een stuk lastiger te vinden. Uiteindelijk toch gevonden! Ik kocht 2 zwarte en 1 donkerblauwe. Dus ik ben klaar om weer te beginnen! Ik vind dit soort broeken niet alleen heerlijk om in te werken, het liefst draag ik ze altijd!

Bloemen en broeken - diary 47

Toen ik thuis kwam was het tijd voor een lekkere lunch! Bolletjes met roomboter en hagelslag! Love it!

Vrijdag 22 februari

Bloemen en broeken - diary 47

Vandaag kon ik eindelijk mijn bril weer ophalen! Ook ontving ik mijn verwachte uitbetaling van Euroclix dus mijn kledinggeld is voor nu compleet! Daarom keek ik ook meteen voor nachthemden, maar ze hadden mijn maat niet. Dus helaas moet dat nog even wachten! Maar o wat was ik blij om mijn gewone bril weer terug te hebben!!

Bloemen en broeken - diary 47

Wat een feestje! Sinds ik dit een keer probeerde om te kijken of het lekker was wil ik het het liefste elke week eten! Pasta met een iglo kombino spinazie en mayo. Niet persé gezond, maar o zo lekker!

Zaterdag 23 februari

Bloemen en broeken - diary 47

Ik startte nu écht in mijn laatste Suzanne Vermeer boek die ik heb liggen. De suite. Dit boek speelt zich af op Tenerife, daar ben ik nooit geweest maar alleen al het feit dat het om een Canarisch eiland gaat maakt het extra leuk!

Bloemen en broeken - diary 47

Ook begon ik in de ochtend al met koken voor 2 dagen! Tagliatelle met spinazie en roomsaus. Altijd zo heerlijk dat ik dan de rest van het weekend niet meer hoef te koken!!

Zondag 24 februari

Bloemen en broeken - diary 47

Volgens mijn daghoroscoop kan het niet lang meer duren voordat ik dat droomhuis vind! Of geld op straat. Nou doe mij dat huis maar! Op zondag komt er meestal niks op Funda, maar wie weet morgen, of later deze week! Ik ben benieuwd!

Bloemen en broeken - diary 47

Ook ging ik lekker voor de open balkondeur aan de slag met foto’s maken voor bij artikelen die ik het weekend bedacht heb! Ik vind het altijd leuk als ik dat soort foto’s in 1x achter elkaar kan maken. Dan kan ik voorlopig weer lekker aan 1 stuk door schrijven!

Lezen jullie je horoscoop? Ik vind het altijd wel leuk om te lezen, ook al klopt de helft er niet van. Altijd extra leuk als er dan een keer wél iets klopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *