Boekje inleveren en huisje vullen – diary 49

Boekje inleveren en huisje vullen – diary 49. Deze week leverde ik weer een vol zegelboekje in en ik vulde mijn spaarpot huisje.

Boekje inleveren en huisje vullen - diary 49

Boekje inleveren en huisje vullen – diary 49

Boekje inleveren en huisje vullen – diary 49. Deze week leverde ik een vol ah boekje in en ik vulde mijn huisje (de spaarpot) weer verder! Ook bezichtigden we weer een huis!

Leestip: Cake en weer bloemen – diary 48!

Maandag 4 maart

Boekje inleveren en huisje vullen - diary 49

Vandaag leverde ik weer een vol ah boekje in, de eerste van dit jaar! Voelde heel fijn! Want die 50 euro ging meteen in mijn spaarpot huisje. De losse 2 euro ging in de Gran Canaria spaarpot. In het huisje wil ik namelijk alleen briefjes hebben.

Woensdag 5 maart

Boekje inleveren en huisje vullen - diary 49

Vandaag ging ik weer eens gezellig bij mijn oma op bezoek. Omdat de Vomar bij haar om de hoek zit ging ik daar eerst langs. Ik nam 25 euro op aan kooppunten van mijn Vomar kaart. Thuis had ik nog 5 euro in de extra boodschappen pot zitten dus dat maakte samen 30 euro voor in mijn spaarpot huisje! Dat zet de tussenstand inmiddels al op een heel mooi bedrag van 400 euro! Dus daar ben ik heel blij mee!!

Boekje inleveren en huisje vullen - diary 49

Ook ging ik er even voor zitten om weer blogs van anderen bij te lezen. Soms zijn er ineens zoveel om te lezen en andere dagen weer bijna niks! Ik lees zelf altijd alles via Bloglovin’, zo zie ik precies wie er wanneer een nieuwe blogpost heeft.

Vrijdag 7 maart

Boekje inleveren en huisje vullen - diary 49

Vandaag hadden we weer een bezichtiging! Inmiddels was dit alweer het 4e huis wat we bekeken en dit is hem gewoon! Ik had het al toen ik de foto’s zag op Funda. En na de bezichtiging nog steeds. Uiterlijk deze week (dat jullie dit lezen) moet het bod binnen zijn. Dus dit wordt een héle spannende week!!! Want deze wil ik écht zó graag hebben.

Zaterdag 8 maart

Boekje inleveren en huisje vullen - diary 49

Vandaag schoof ik toch weer even met geld. Aangezien ik 185 moet terugbetalen aan de belastingdienst wil ik dat geld ook gewoon niet meer zien, dus ik haalde dat alvast van mijn buffer rekening. Ik schoof nog meer, maar daarover komt een apart artikel online!

Boekje inleveren en huisje vullen - diary 49

Ik verdeelde mijn maandlasten namelijk ook anders. Onder de streep is wat ik betaal van mijn zorgtoeslag, vanaf mei dit jaar. Want dan gaat Vodafone omlaag van 12,64 naar 11 euro. Yes!! Heerlijk dat ik door mijn eigen risico omhoog te zetten en alle losse extra pakketten eruit te gooien dit nu zo kan doen! Daar ben ik heel dankbaar voor.

Zondag 9 maart

Boekje inleveren en huisje vullen - diary 49

Ik ging tijdens het tv kijken weer lekker aan de sudoku! Het werkt nu echt fijn voor mij om dan even geen gedachtes tussendoor over geld en huizen te krijgen, maar op deze manier m’n hersens af te leiden. Want ik ben echt heel zenuwachtig! Ik wil zó graag dat het dit huis gaat worden!

Boekje inleveren en huisje vullen - diary 49

Toch kon ik het niet laten om te kijken wat het kost om een afval/ grofvuil container te huren. Dat is nog best flink aan de prijs! Er moeten namelijk flink wat dingen gesloopt worden in dat huis, dus waar laat je het afval anders? Wellicht is het een betere optie om zelf een busje te huren en een paar keer naar een afvalstation te rijden (want niet alles mag aan de straat gezet worden van de gemeente). Iemand nog tips?!

Ik ben echt giga zenuwachtig en hoop dat we zsm het verlossende positieve antwoord krijgen!

Wie was er nog meer giga zenuwachtig tijdens het wachten op een reactie, na het doen van een bod? Er zijn dus ook mensen die dan wél gewoon kunnen relaxen, maar ik dus écht niet!

3 thoughts on “Boekje inleveren en huisje vullen – diary 49”

    1. Haha ja ik denk idd dat de meeste mensen wel zenuwachtig zijn. Ik vind de aankoop spannender dan de verkoop. Dit appartement staat nog wel niet te koop hoor, maar toch je moet eerst iets vinden om te kopen voordat dit verkocht kan worden (anders kan ik nergens heen). En het is zó moeilijk nu om aan een nieuw huis te komen. Maar ik heb goede hoop deze keer! Ben wel echt een groot fan van dit huis waar we nu op geboden hebben, kan echt zó mooi worden! En verkopen, ach dat komt wel goed in deze markt, het is binnen no time verkocht. Maar wel dan nog even spannend wat mensen zullen gaan bieden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *