Bulkaanbiedingen

Bulkaanbiedingen. Je ziet ze regelmatig voorbij komen; bulkaanbiedingen. Maar zijn ze ook wel echt zo handig? En koop je er dan ook gelijk veel van in? Ik vertel waar ik wel en geen gebruik van maak.

Bulkaanbiedingen

Bulkaanbiedingen. Ik maak er alleen gebruik van als het producten zijn die ik ten eerste; zelf gebruik. Ten tweede; houdbaar zijn. En ten derde; als ik ze nodig heb. Want als je nog voorraad hebt staan, dan is het niet zinvol om alweer nieuwe voorraad in te kopen. Dat vind ik dan zonde van het geld.

Leestip: Extra budget reserveren!

Vooral de 1 plus 1 gratis of 2 plus 2 gratis aanbiedingen vind ik zelf erg leuk. Vorig jaar kocht ik daarmee groots douchegel in waardoor ik dit hele jaar sowieso geen douchegel hoef te kopen. Wel was dit 1 en dezelfde geur, een hele lekkere, maar daarom vroeg ik met kerst nog wel 2 verschillende geuren douchegel erbij die wat luxer waren. Zo kan ik dan mooi afwisselen! En het komt sowieso wel op.

Ook had ik vorig jaar olijfolie en vaatwastabletten ingeslagen waar ik nu nog steeds gebruik van maak en van beiden heb ik nog 2 dichte verpakkingen staan. Dus ik ben benieuwd hoe ver ik daarmee ga komen! De vaatwastabletten breek ik altijd in 2 stukken, je vaat wordt nog steeds perfect schoon én je doet 2x zo lang met je verpakking, ideaal!

Qua voedsel vind ik de houdbare aanbiedingen altijd wel fijn zoals pasta. Het maakt niet uit hoeveel zakken ik daarvan heb liggen, ik eet wekelijks pasta, dus het gaat ook vrij snel weer op. Vorig jaar kocht ik daar redelijk veel zakken van in en ik heb alleen nog zakken tagliatelle over, omdat ik dat niet zo vaak maak. De rest is al wel op. Verder sloeg ik ook wat blikjes kippensoep in (fijn voor als je ziek bent, of gewoon lekker voor tussendoor) én gehaktballetjes in satésaus. Ook daarvan heb ik nog over. Dus als ik een goedkoper weekje wil houden, dan pak ik gewoon zo’n blikje uit de kast.

Leestip: Focus op inkomsten of op uitgaven?

Maak jij graag gebruik van bulkaanbiedingen? En wat zijn jouw favoriete producten om veel van in te slaan?

9 thoughts on “Bulkaanbiedingen”

 1. Ik koop ook graag 1+1 gratis aanbiedingen.
  Ice tea green, Nivea, Elmex tandpasta, andrelon shampoo en verse lasagnebladen (voor een bepaald favoriet recept) en iglo lekkerbekjes, diepvriesfruit en kaas koop ik altijd 1+1 gratis.

  1. Oh wat grappig! Ik wist niet eens dat Elmex nog bestaat, die gebruikte ik vroeger als kind jaren lang. Die lekkerbekjes van Iglo zijn lekker! Heb ik ooit wel eens geprobeerd. Dat zijn idd de handige dingen om lekker in te slaan!

  1. Ik heb voor mezelf als grens ingesteld dat ik alleen in voorraad haal wat ik ook netjes in de voorraadkast kwijt kan. Voor nu is dat nog even de dressoirkast omdat de trapkast nog niet afgewerkt is (de planken moeten nog worden opgehangen, nog een lamp en 1 wandje van binnen afgetimmerd)

 2. Heel fijn om in de aanbieding te kopen. Ik heb deze maand veel Kellogs cornflakes ingeslagen. Die is maar 1x per jaar 1+1 gratis en mijn kind eet dit heel graag ’s ochtends. Verder doe ik dat ook met houdbaar spul, wasmiddel, tandpasta, toiletpapier. Ook blikjes potjes en blikjes, die zijn ongeveer elke 6 weken in de aanbieding. Ooit mee begonnen en nu van aanbieding naar aanbieding, dus die kopen we nooit meer voor de volledige prijs.

  1. Super handig dat je ook echt weet hoe lang het duurt voordat het opnieuw in de aanbieding komt! Dat weet ik dus echt niet. Maar het liefst koop ik ook zoveel mogelijk als de hamsterweken er weer zijn!

    1. Wauw wat een werk is dat geweest! Knap dat je dat volgehouden hebt! Ik weet niet of ik daar de discipline voor zou hebben. Ik zou het denk ik ook snel vergeten. Maar wel fijn dat jullie zo kunnen besparen, dan heeft het wel wat opgeleverd en wordt je inspanning steeds beloond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *