Bulkaanbiedingen

16 januari 2020 10 Door Marìs

Bulkaanbiedingen. Je ziet ze regelmatig voorbij komen; bulkaanbiedingen. Maar zijn ze ook wel echt zo handig? En koop je er dan ook gelijk veel van in? Ik vertel waar ik wel en geen gebruik van maak.

Bulkaanbiedingen

Bulkaanbiedingen. Ik maak er alleen gebruik van als het producten zijn die ik ten eerste; zelf gebruik. Ten tweede; houdbaar zijn. En ten derde; als ik ze nodig heb. Want als je nog voorraad hebt staan, dan is het niet zinvol om alweer nieuwe voorraad in te kopen. Dat vind ik dan zonde van het geld.

Leestip: Extra budget reserveren!

Vooral de 1 plus 1 gratis of 2 plus 2 gratis aanbiedingen vind ik zelf erg leuk. Vorig jaar kocht ik daarmee groots douchegel in waardoor ik dit hele jaar sowieso geen douchegel hoef te kopen. Wel was dit 1 en dezelfde geur, een hele lekkere, maar daarom vroeg ik met kerst nog wel 2 verschillende geuren douchegel erbij die wat luxer waren. Zo kan ik dan mooi afwisselen! En het komt sowieso wel op.

Ook had ik vorig jaar olijfolie en vaatwastabletten ingeslagen waar ik nu nog steeds gebruik van maak en van beiden heb ik nog 2 dichte verpakkingen staan. Dus ik ben benieuwd hoe ver ik daarmee ga komen! De vaatwastabletten breek ik altijd in 2 stukken, je vaat wordt nog steeds perfect schoon én je doet 2x zo lang met je verpakking, ideaal!

Qua voedsel vind ik de houdbare aanbiedingen altijd wel fijn zoals pasta. Het maakt niet uit hoeveel zakken ik daarvan heb liggen, ik eet wekelijks pasta, dus het gaat ook vrij snel weer op. Vorig jaar kocht ik daar redelijk veel zakken van in en ik heb alleen nog zakken tagliatelle over, omdat ik dat niet zo vaak maak. De rest is al wel op. Verder sloeg ik ook wat blikjes kippensoep in (fijn voor als je ziek bent, of gewoon lekker voor tussendoor) én gehaktballetjes in satésaus. Ook daarvan heb ik nog over. Dus als ik een goedkoper weekje wil houden, dan pak ik gewoon zo’n blikje uit de kast.

Leestip: Focus op inkomsten of op uitgaven?

Maak jij graag gebruik van bulkaanbiedingen? En wat zijn jouw favoriete producten om veel van in te slaan?