Cheesecake – diary 154

Cheesecake – diary 154

9 maart 2021 8 Door Marìs

Vandaag deel ik mijn photodiary ‘Cheesecake – diary 154‘ met jullie. Het was een fijne rustige week waarin ik weer 2 boeken uit kreeg. Ook at ik cheesecake!

Cheesecake - diary 154

Cheesecake – diary 154

Vandaag zien jullie mijn diary ‘Cheesecake – diary 154‘. Het was een fijne week waarin ik 2 boeken uit kreeg en ik een stukje cheesecake at. Ook kwam ik dinsdag steeds vlinders tegen.

Leestip: Abonnementen delen!

Dinsdag 2 maart

Cheesecake - diary 154

Ik kwam de hele dag vlinders tegen. Deze viel van een enveloppe op mijn werk, en later in de tuin zag ik ook al 2 vlinders. Grappig want er staat niks in de tuin om op af te komen.

Ook was mijn moeder weer gezellig bij mij en we aten een stukje cheesecake die zij mee nam. Om te vieren dat mijn contract een jaar verlengd is. Want hadden we nog niet gevierd.

Woensdag 3 maart

Cheesecake - diary 154

Vandaag waren mijn meeruren van februari omgezet! Ik dacht dat het pas vanaf maart in zou gaan, maar dit is ook prima! Zo kan ik wat vaker vrij nemen, en ondertussen vanuit huis geld verdienen. Ideaal! Helemaal nu het mooie weer eraan komt, dan heb ik mooi wat extra tijd om vroeg in de ochtend lekker een stukje te wandelen, want dat bouw ik vanaf nu weer heel voorzichtig op.

Vrijdag 5 maart

Cheesecake - diary 154

Dit was het volgende boek waarin ik begon nadat ik er 2 uit las. In dat eerste boek was ik al een tijdje bezig, dus ik was blij dat die uit was! Daarna las ik een spannend boek die binnen no time uit was. En toen was het weer tijd voor een ander soort boek! Ik wissel het altijd een beetje af, dat houdt het voor de lezers van mijn boekenblog ook wat leuker.

Zaterdag 6 maart

Cheesecake - diary 154

Vandaag was de finale van Wie is de mol. Ik vermeed tot zondagochtend alle socialmedia en het openen van de app. Maar toen ik het zondagochtend terug gekeken had, zag ik dat ik toch niet op nul punten geëindigd was! Alle punten die ik dit seizoen op Renée had ingezet kreeg ik als nog in mijn account. Plus 500 punten per goed beantwoordde testvraag. Leuk!! In het begin had ik heel veel gespreid en dus ook diverse keren op Renée punten ingezet. Toch leuk om dan met iets te eindigen!

Zondag 7 maart

Ik deed het rustig aan en keek na Wie is de mol? alle youtube video’s over het programma van de kanalen die ik volg. Ik nam deze dag ook echt mijn rust en een lekkere uitgebreide douche. Soms is dat fijn. Meestal douche ik maar heel kort.

Leestip: 2000 euro buffer sparen!

Wat voor soort taart eet jij graag? Zelf vind ik slagroomtaart van de bakker erg lekker, maar ook cheesecake of worteltjestaart vind ik lekker, of een tropische slof van de ah!