Contract verlengd!

Contract verlengd!

26 maart 2020 9 Door Marìs

Contract verlengd! Yes! Mijn contract is verlengd. Het was even spannend, maar het is gebeurt!

Contract verlengd

Contract verlengd!

Contract verlengd! Afgelopen dinsdag was het zo ver, ik had er nog niet op gerekend, want de informatie die ik had zei; 4 weken van tevoren komt er een verzoek. Daarom ging ik uit van donderdag 2 april als de dag waarop ik meer zou horen over mijn contract verlenging.

Leestip: Wat is het duurste wat jij ooit kocht?

Zo kwam het dat ik afgelopen dinsdag na mijn werk eerst naar de stad ging om een boek terug te brengen naar de bieb die ingeleverd moest worden (door hem in de boekenbrievenbus te gooien). Op de terugweg naar de auto klapte mijn enkel dubbel, dus zat ik ineens op de grond en schoot de scherpe pijn door mijn enkel. Ik boos, ik was zo in gedachten dat ik het stoeprandje over het hoofd gezien had. Ieder nadeel heeft z’n voordeel, omdat de stad nu leeg is, werd ik niet uitgelachen of nagekeken, want er was niemand!

Na even gezeten te hebben trok de pijn weg en kon ik strompelend terug lopen naar de auto. Eenmaal thuis plofte ik neer op de bank met wat drinken met mijn voet omhoog en besloot ik om op mijn telefoon mijn mail te checken. En toen zat er een in mijn inbox ‘besteed aandacht aan uw workflow’. Ik dacht eerst; is dit een beoordeling of zo? Rare titel. Maar toen ik hem opende stond erin dat het een verzoek was tot contractverlenging!

Dus met pijnlijke voet en al rende ik half strompelend naar boven om mijn laptop aan te zetten zodat ik meteen akkoord kon geven. Na ingelogd te hebben zag ik dat mijn contract met EEN JAAR verlengd is! Waarschijnlijk is de verhuizing/ samenvoeging dus weer uitgesteld door de bij iedereen bekend gezondheidsproblemen die de wereld nu overheersen. Na het verzoek bevestigd te hebben, zat er dezelfde middag nog een bevestigingbrief in mijn inbox en was mijn contract definitief verlengd! Dat maakte mijn hele dag weer in 1 klap goed! Ik ben zó blij en opgelucht. Nu kan ik tenminste dit jaar gewoon mijn huis (grotendeels) verder af laten maken.

Leestip: Waarom ik mijn studieschuld in 1x afloste!

Heb jij nog goed nieuws gekregen deze maand, op welk gebied dan ook?

Contract verlengd