Creatief met bakken – diary 10

Creatief met bakken – diary 10. Vorige week konden jullie zien dat mijn bed bezorgd werd en at ik weer eens pizza. Deze week waren we creatief met bakken en draaide ik mintijd.

Creatief met bakken - diary 10

Creatief met bakken – diary 10

Creatief met bakken – diary 10. Deze week waren we op het werk creatief met de postbakken! Ik gooide mijn bak weg en een andere collega gooide zijn bak weg die precies in die van mij terecht kwam. Waarop we een kunstwerk gingen bouwen met zijn 3en. Verder stopte ik weer de eerste muntjes in mijn spaarpot om te verhuizen en werd er weer 1000 euro extra afgelost op de hypotheek.

Maandag 28 mei

Creatief met bakken - diary 10De eerste paar muntjes zitten alweer in de spaarpot! Op naar de laatste paar tientjes van dit jaar voor de verhuizing (in deze spaarpot). Op mijn rekening volgt er gelukkig nog wel een stuk meer dan een paar tientjes! Maar alle beetjes helpen!!

Creatief met bakken - diary 10En ik nam lekker een kiwi met thee, tijd om even te relaxen!

Dinsdag 29 mei

Creatief met bakken - diary 10En bam! Weer 1000 euro afgelost op de hypotheek! Dat gaat de goede kant op! Heerlijk om dit overzicht dan te zien. Daar word ik altijd weer blij van!

Donderdag 31 mei

Creatief met bakken - diary 10Who ohw! Dit moet geen gewoonte gaan worden! Tijd te kort draaien. Want per dag is het minimale 3 uur.

Creatief met bakken - diary 10Dit gebeurt er als je een volle vaatwasser vergeet aan te zetten, troep op het aanrecht!! Wat een zooi! Gelukkig was de vaatwasser snel klaar en kon ik alles als nog snel erin dumpen. Wie heeft er ook zo’n hekel aan troep op het aanrecht?!

Creatief met bakken - diary 10Toen het begon te regenen heb ik snel de ramen en deur open gezet en ben ik gaan bakken. Anders was het echt veel te heet om te bakken en dat stond toch echt op het menu voor vandaag! Maar het is weer gelukt!!

Vrijdag 1 juni

Creatief met bakken - diary 10Mijn moeder wordt 60 en had gevraagd of ik haar uitnodiging wilde maken en dit is hoe hij eruit moest komen te zien. Wel heb ik de letters van het woord uitnodiging blauw gemaakt ipv deze kleur rood. Dat stond veel mooier! Maar ik had hier eerst gewoon even random een kleur gekozen. Nog voordat de plaatjes eronder stonden.

Zaterdag 2 juni

Creatief met bakken - diary 10Tussen het werken door waren we creatief met bakken. 1 collega gooide de tweede bak van zich af en die kwam precies terecht in de eerste rode bak die van mij was. Daarop zette collega 2 de blauwe bak erop en volgde ik met een rode bak. Tot slot kwam er weer een blauwe bak op en toen een van ons nog daarop een rode bak zette stortte ons kunstwerk in. Maar wel mooi nadat ik deze foto maakte!

Creatief met bakken - diary 10Wie gooit zijn sokken ook zo op de grond als je hete voeten krijgt? Ik had zo geen zin om naar de wasmand te lopen op dat moment!

Zondag 3 juni

Creatief met bakken - diary 10En eindelijk was het afgekoeld, dus toen kon eindelijk weer de deur open en de ramen natuurlijk ook! Even de hitte het huis uit!

Wat vonden jullie van het warme weer afgelopen week? Lekker? Of te warm? Van mij mag het wel wat minder plakkerig!

One thought on “Creatief met bakken – diary 10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *