Crowdfunding tussenstand maart 2023

Crowdfunding tussenstand maart 2023

16 maart 2023 0 Door Marìs

Vandaag vertel ik jullie over mijn Crowdfunding tussenstand maart 2023. Want het is zo langzamerhand wel weer tijd voor een update. Hoe staan de projecten er nu voor? Dat lees je vandaag!

Crowdfunding tussenstand maart 2023

Crowdfunding tussenstand maart 2023

Het was weer tijd voor een crowdfunding tussenstand maart 2023. Inmiddels zijn we begonnen aan een nieuw jaar en zijn er wat nieuwe projecten waarin ik eind vorig jaar investeerde, gestart met afbetalen. En dat is erg fijn! Maar dat is niet het enige dat er gebeurt is. Want het is nog steeds onrustig in horeca-land.

Leestip: Ineens afgelost!

Zo kreeg ik begin dit jaar een bericht over het allereerste project waarin ik investeerde. Het Friethuys in Drachten. Ik zou 3 maanden alleen maar rente ontvangen want de toko stond te koop. De lasten waren te duur geworden. Nou prima, ik hoopte natuurlijk voor de mensen dat ze het snel zouden verkopen, want er is niks vervelenders dan wakker liggen van te hoge kosten. En vorige week kreeg ik dan inderdaad de mededeling dat ze de toko hebben kunnen verkopen!

Voor mij betekende dat dat ik in 1x de rest van mijn geld terug zou ontvangen, dit was in totaal 155 euro. Wat een heerlijk bedrag om dat nu in 1x terug te ontvangen zeg! Juist omdat ik pas mijn nieuwe 2e hands auto gekocht heb en nog heel wat geld bij mezelf terug te zetten heb, is dit wel even echt welkom! Daarnaast natuurlijk ook heel erg fijn voor de eigenaren van het Friethuys dat ze het inderdaad hebben kunnen verkopen.

Natuurlijk wel jammer dat je op zo’n moment je droom in duigen ziet vallen. Maar ze hebben het in elk geval geprobeerd. En ook niet in de meest makkelijke tijd met een virus dat ineens tussendoor kwam, wat de hele wereld plat gooide. Hopelijk krijgen ze nog nieuwe mooie kansen om iets te doen waar ze blij van worden!

En dan nog een ander project. Daarvan werd er even geen betaling ontvangen, dus daar hebben ze nu een incassobedrijf op gezet. Even afwachten hoe dat loopt. Vorig jaar werd er ook al eens geen betaling ontvangen en daarna heeft dat bedrijf het gewoon weer opgepakt en netjes maandelijks betaald. Dus wie weet! Ik zie het altijd positief tegemoet!! Wie weet zetten zij de tent ook te koop.

Wat betreft de Sushi tent die wel écht failliet is, daarvan heb ik al lange tijd geen update gekregen. Dus daar kan ik jullie verder nog niks over vertellen. Zelf was ik dus eigenlijk erg blij met de mededeling dat het Friethuys verkocht was en dat ik mijn geld in 1x terug ontving. Dit gebruik ik aankomende maand (bij de inkomsten van maart) om mijn maandelijkse doelen te behalen. Doel 1 is natuurlijk mijn moeder de 500 euro terugbetalen die ik van haar leende voor de aankoop van mijn andere auto. En ik weet nu al dat dat ook in zijn geheel gaat lukken. Zo fijn! In totaal heb ik nu nog 10 projecten die gewoon netjes maandelijks aflossen.

Ik ben nu geld apart aan het leggen om mijn laptop (het geluid) te laten repareren. Geen idee nog hoeveel dat gaat kosten, dus er ligt al meer dan 100 euro. Zou leuk zijn als ik daar nog wat tientjes van over ga houden, dan kan dat weer in een potje waaruit ik geld leende voor de aankoop van mijn andere auto! Maar eerst moet die laptop gerepareerd, want het geluid is zó vervelend nu. Net of er iemand te hard in de microfoon schreeuwt, waardoor hij gaat storen. En ik oefen er mijn liedjes voor onze zanggroep op, ik kijk er youtube video’s op. Dus missie voor deze maand; geluid laten repareren!

Leestip: Mijn inkomstenbronnen!

Hoe gaat het met jullie? Wat is er het meest recent kapot gegaan bij jou in huis?!

Crowdfunding tussenstand maart 2023