Crypto update

Crypto update

9 augustus 2022 0 Door Marìs

Vandaag geef ik jullie een crypto update, omdat ik het wel even leuk vond om te melden hoe het er op dit moment voor staat. Op moment dat jullie dit lezen, zal het er alweer heel anders voorstaan, want ik heb het nu over de waarde van afgelopen donderdag.

Crypto update

Crypto update

Inmiddels heb ik 2x een aankoop gedaan van 2 verschillende crypto munten en daarom vond ik het tijd voor een crypto update. Zo af en toe ga ik jullie op de hoogte houden van hoe het ervoor staat met mijn portefeuille. Die wisselt natuurlijk met de minuut, maar dit is de waarde van afgelopen donderdagochtend.

Leestip: Mijn verhouding met geld!

Toen de crypto markt zo hard in elkaar donderde 2 maanden terug en de waarde van de bitcoin onder de 20.000 euro kwam, sloeg ik toe en deed ik mijn eerste aankoop. Ik wilde al langer investeren in crypto’s, maar vond dat het zo hoog stond, dat het naar mijn idee op dat moment geen zin had om te investeren. En mijn gevoel is dus goed geweest op dat moment. Een mooier moment om in te stappen komt er niet. Want hoewel het langzaam gaat, is de waarde nu toch weer een beetje omhoog aan het klimmen of blijft hij een beetje steken. Beiden prima.

Ik besloot om voorlopig maandelijks 50 euro in te leggen voor mijn aankopen. Deze verdeel ik 50/ 50 over zowel de Bitcoin als Ethereum. In totaal heb ik nu dus voor 100 euro aankopen gedaan. De waarde van mijn portefeuille is op moment van schrijven ruim 114 euro. Dat verdien je dus mooi niet op je spaarrekening. Ik ben benieuwd hoe dit zich verder gaat ontwikkelen. Pas als je je geld ook echt gaat verzilveren, is het winst, eerder niet.

Dit soort dingen vind ik altijd wel een leuke uitdaging, maar omdat het ook giga veel geld kan kosten, investeer ik maar echt met een laag maandbedrag. Voor mij geldt; alles wat ik doe wat betreft investeren, daar is goed over nagedacht. Ik doe het allen met geld wat ik ook definitief zou kunnen missen. Een beetje risico hoort bij het leven vind ik. En als je nooit risico neemt, zul je ook nooit groeien. Ik help mezelf graag financieel vooruit en ben daar goed mee op weg. Daarom voelt deze keuze voor mij goed.

Verder geef ik geen advies aan mensen over wat zij moeten doen. Het enige advies dat ik je kan geven is; denk logisch na en volg altijd je gevoel. Voelt het voor jou niet goed, doe het dan gewoon lekker niet. Niemand kan voor jou zulke beslissingen nemen. Voor de een werkt dit goed, voor de ander werkt dat goed. En dat is helemaal prima, maar wees een beetje lief voor elkaar 😉 en respecteer altijd de keuze van anderen zonder ze af te kraken, en zonder te doen alsof mensen niet goed nagedacht hebben. Wellicht hebben sommigen niet goed nagedacht, maar daar komen ze dan zelf wel achter. Voor alles geldt namelijk; al doende leert men! Fouten maken is niet erg, juist van fouten maken kun je leren en daardoor kom je vooruit in het leven.

Leestip: Reken al je uitgaven om naar maandbedragen!

Wanneer leerde jij voor het laatst van een fout die je maakte en wat was dat?

Crypto update