D-reizen failliet

D-reizen failliet

19 april 2021 10 Door Marìs

Dat D-reizen failliet is, wisten we al. Ik meen mij te herinneren dat zij al eens eerder failliet zijn geweest en destijds een doorstart gemaakt hebben, maar ik kan het mis hebben.

D-reizen failliet

D-reizen failliet

Dat D-reizen failliet is, wisten we al, maar er wordt onderzocht of zij een doorstart kunnen maken. Wellicht heb ik het mis, maar volgens mij is dit al eens eerder het geval geweest. Of ik moet in de war zijn met een ander reisbureau.

Leestip: Omgeboekt!

D reizen had 42 miljoen euro aan vouchers uitstaan bij klanten. Deze worden allemaal vergoed door de SGR. Wanneer de mensen hun geld terug krijgen is volgens mij nog niet bekend. Ik heb daar zelf in elk geval nog niks over gelezen. Zelf ben ik erg benieuwd of zij een doorstart gaan maken. Het zijn lastige tijden voor reisbureaus, dus we gaan zien wat er gaat gebeuren.

Nu ben ik eigenlijk wel benieuwd of een van mijn lezers ook een d-reizen voucher heeft staan? En heb je dan al informatie gekregen over de uitbetaling van je voucher door de SGR?

Ik hoop oprecht dat de vaccinatiecampagne zijn vruchten af gaat werpen voor iedereen die nu in de problemen zit of daarin terecht dreigt te komen. En voor iedereen die op een andere manier veel last heeft van de corona crisis. We zijn er allemaal wel aan toe dat het leven weer eens normaal gaat worden. Al is dat stapje voor stapje, het is hard nodig.

Zelf zou ik in de herfst van 2020 eigenlijk naar Gran Canaria gaan, maar dat is (gelukkig) bij een andere maatschappij. Deze vakantie heb ik uiteindelijk ruim op tijd zelf omgeboekt naar 2021 (want later kon op dat moment niet). En begin dit jaar heb ik ook de vakantie van 2021 weer omgeboekt. Ik kon alleen omboeken naar wat op de site beschikbaar was, dus is het inmiddels omgeboekt naar 2022.

Maar ook in 2022 zullen wij niet gaan, dus zal ik hem dan opnieuw omboeken. En wel naar 2023. Ik heb meteen na de eerste keer omboeken gekozen voor ‘extra flexibel omboeken’, waardoor ik kan omboeken wanneer ik dat wil. Hopelijk is het qua vakanties en vliegen in 2023 inmiddels weer allemaal gewoon normaal, want wij willen alleen op een normale manier op vliegvakantie. Dus zónder mondkapjes. Eerder vliegen wij niet.

Hoeveel heimwee ik ook heb naar mijn vriendinnen. Vakantie moet wel leuk en relaxt blijven. Ik ben al geen fan van vliegen, dus dat moet gewoon gaan zoals ik het gewend ben. Niet anders. En anders maar niet. Ooit wordt het weer normaal en naar die tijd kijk ik énorm uit!

Leestip: Vakantie uitgaven 2020!

Heb jij een voucher van D-reizen? Zo ja; heb je al een bericht ontvangen van hoe het nu verder gaat en wanneer je je geld terug kunt verwachten?

D-reizen failliet