Dadels – diary 163

Dadels – diary 163

11 mei 2021 1 Door Marìs

Vandaag deel ik mijn photodiary; Dadels – diary 163‘ met jullie. Want ik kreeg namelijk dadels. Waarom en van wie lees je in mijn diary. Ook bakte ik pannenkoeken.

Dadels - diary 163

Dadels – diary 163

Vandaag deel ik met jullie mijn photodiary; Dadels – diary 163. Ik ontving deze week dadels, maakte weer eens pannenkoeken en laat jullie zien hoe het met de palmbomen gaat die ik zelf aan het kweken ben.

Leestip: Wat wil jij anders zien?!

Dinsdag 4 mei

Eindelijk werden de overige bovenkastjes van de keuken opgehangen, en ook de achterwandjes en lampjes onder de kastjes. En niet te vergeten ook de handdoek haakjes en de lamp aan het plafond! Zo fijn om eindelijk een normale lamp te hebben hangen!

Ook was mijn oma jarig, dus in de middag/ avond waren we bij haar, om dat te vieren. 88 is een mooie leeftijd. Zeker als je nog helemaal gezond bent! In de avond aten we natuurlijk samen.

Woensdag 5 mei

Dadels - diary 163

Mijn palmbomen staan nu bij het raam/ de deur zodat ze lekker in het zonnetje staan, maar wel uit de wind en droog (nou ja, wel vochtige aarde natuurlijk!). En nu maar wachten tot ze uit komen! Het is nu krap een weekje geleden, maar er is natuurlijk nog niks te zien. Ze komen op binnen 2 weken tot 6 maanden na het zaaien.

Donderdag 6 mei

Ik maakte weer eens pannenkoeken! Want dat is lekker goedkoop als je alleen nog maar melk in huis hoeft te halen.

Vrijdag 7 mei

Dadels - diary 163

Vandaag kregen we dadels van het werk. Van een collega kreeg ik nog zijn zakje, omdat hij er niet van houdt. Ik ben er ook niet weg van, maar mijn moeder wel! Dus zijn de twee zakjes voor haar.

Zaterdag 8 mei

Dadels - diary 163

Ik was bezig in een heel spannend boek genaamd ‘Alter ego’. Die was ook binnen no time uit, want dat is er eentje die je eigenlijk niet weg wilt leggen!

Leestip: Rente en bedragen afronden!

Hou jij van dadels? Ik vind het zulke kleverige troep! Ik hou niet van dingen die kleven.