Dagje vrij – diary 121

Dagje vrij – diary 121

28 juli 2020 0 Door Marìs

Dagje vrij – diary 121. Deze week deed ik wat aankopen bij de drogist en ik was lekker een dagje vrij.

Dagje vrij - diary 121

Dagje vrij – diary 121

Dagje vrij – diary 121. Ik was heerlijk een dagje vrij en deed wat drogist aankopen. Dit betaalde ik uit mijn ‘extra’ pot.

Leestip: Makkelijk (extra) geld verdienen!

Maandag 20 juli

Dagje vrij - diary 121

Ik kookte weer voor meerdere dagen tegelijk! Want dat doe ik altijd op zondag óf maandag. Deze keer dus op maandag.

Dagje vrij - diary 121

Ook begon ik in dit spannende boek ‘zeevlam’, van Kiki van Dijk. Ik ben echt dol op haar boeken!

Woensdag 22 juli

Vandaag ontving ik mijn bestelde drogist artikelen. Ik bestelde samen net mijn moeder diverse dingen bij de drogist. We deden samen, zodat we geen verzendkosten hoefden te betalen.

3x cross action borsteltjes waarvan we 1 verpakking deelden, zodat we beiden 6 borsteltjes hebben. Een shirt voor mij, want ik heb vrij weinig zomershirts. En nog 3 fa douchegel, waarvan er 2 zijn om weg te geven. De derde is voor mezelf, want ze hadden een actie 3 stuks voor 5 euro. Dus 3 douchegels bestellen was goedkoper dan 2 bestellen.

Donderdag 23 juli

Dagje vrij - diary 121

Lekker een satéburger die mijn moeder mee bracht, want ze bleef eten. En aardappelballetjes van mezelf met appelmoes. Heerlijk.

Vrijdag 24 juli

Ik haalde weer nieuwe boeken op en leverde een stapeltje boeken in. Omdat het nu zomervakantie is, kun je de boeken 6 weken houden in plaats van 4. Wel zo fijn! Er staan nog een paar boeken op transport, dus die kan ik waarschijnlijk volgende week (deze week als jullie dit lezen) ophalen.

Zaterdag 25 juli

Dagje vrij - diary 121

Ik was nog een beetje naar van de verdoving die ik bij de tandarts gekregen had, die was verkeerd gevallen. Normaal heb ik daar nooit last van de volgende dag. Dus ik was blij dat ik vandaag vrij was en bleef lekker in bed om te lezen. Uiteindelijk ging het zondag alweer beter en las ik ook de hele dag in bed, omdat ik nog wel erg moe was. En zo kreeg ik weer een boek uit!

Leestip: Boodschappen budget omhoog!

Heb jij nog vrij gepland staan tijdens de zomervakantie? En wat zijn je plannen voor je vrije dagen? Weet iemand nog iets leuks om te doen op een dag in oktober? Waarvan je dus niet zeker weet of het weer lekker is? Let me know!