De badkamer is af!

24 oktober 2019 4 Door Marìs

De badkamer is af! Al weken kunnen jullie steeds mee kijken met het proces van de badkamer verbouwing. Nu kan ik jullie dan eindelijk vertellen dat hij af is! Eindelijk kan ik gewoon thuis wassen en douchen.

De badkamer is af!

De badkamer is af! Eindelijk is het dan zo ver; ik kan nu thuis wassen en douchen! Wát een verademing is dat, na al die maanden steeds elders te moeten wassen en douchen. Op de meeste foto’s zien jullie dat de vloer nog nat is omdat ik net voordat ik de foto’s maakte gedweild had. Behalve op 1 foto omdat die al eerder gemaakt was 😉

Leestip: Financieel vooruit denken!

De douchehoek. Hier zit de drain in en er staat een glazen douchewand. Tevens een mooie douchekop, niet te klein en ook niet te overdreven groot met een lekkere thermostaatkraan zodat het water direct de goede temperatuur heeft. Ideaal!

Wc hoek. Deze keer mét een passende doorspoelknop en de bril bleek nog verstelbaar en past dus wel gewoon, maar omdat hij op het uiterste punt zit, is hij wel extra kwetsbaar. Dus is er een grotere kans op snel kapot gaan. Maar zo lang als hij goed is, is hij goed wat mij betreft. Ook hangt mijn wc rol houder al netjes aan de muur. Zo fijn, want eerst had ik de wc rol op de doos van de wc pot naast de wc gezet. Dit werkt toch een stuk prettiger!

Vanuit de deuropening. (Zie bovenste foto). Dit is dus het zicht op de badkamer wanneer je in de deuropening staat. En voor de oplettende kijken, dat open zwarte vierkantje in de muur daar moet nog een afdek kapje op gezet worden. Dat nemen ze de volgende keer mee. Klein detail 😉

Net zo goed als dat het rooster in de muur in de douchehoek nu nog maar half af is, omdat er aan de buitenkant nog een rooster met klep op gezet moet worden. Maar toen ze de badkamer afmaakten was het buiten al donker, dus ook dat doen ze de volgende keer.

Meubels. Hier was de vloer dus nog niet gedweild, want deze foto maakte ik al toen de badkamer nog niet helemaal af was, maar toen de meubels net waren opgehangen.

Leestip: Extra budget reserveren!

Hoe zou jullie favoriete douchehoek eruit zien?