De eerste terugbetaling!

De eerste terugbetaling!

20 juni 2020 1 Door Marìs

De eerste terugbetaling! Yes, eindelijk was het dan weer tijd voor het salaris van juni, en dus ook om het eerste deel aan mijn moeder terug te betalen. Ik ben hier zeker tevreden over.

De eerste terugbetaling

De eerste terugbetaling!

De eerste terugbetaling! Eindelijk was het tijd om het salaris van juni te ontvangen, nou ja, dat krijg ik komende week, maar mijn loonstrook stond vrijdag al online en dus kon ik gaan rekenen. Mijn moeder is als eerste aan de beurt, want zij krijgt 2700 euro (precies) terug van mij.

Leestip: Waar komt het autogeld vandaan?

Ik had al uitgerekend dat als ik dan in 4 maanden terug wil betalen ik dus 675 euro per maand aan haar moet betalen. Best een fors bedrag naast rekeningen en boodschappen e.d. betalen, maar als ik een beetje mijn best doe en wat uren op mijn werk kan maken, dan moet dat lukken. Vroeg beginnen is inmiddels weer mogelijk omdat het vroege proces nu vroeger klaar is omdat we richting de zomer gaan. Daardoor kan er weer wat vroeger worden begonnen met voorbereiden. Fijn voor de onregelmatigheidstoeslag!

Het feit dat ik deze maand weer een bloguitbetaling kreeg, hielp mij natuurlijk enorm goed bij het behalen van mijn minimale maandbedrag die ik moet behalen van mezelf. Ook kreeg ik deze maand diverse uitbetalingen van kliksites, dus ook dat was erg fijn. Dat kon ik deels ook daarbij leggen.

Deze 2 dingen bij elkaar opgeteld zorgde al voor 118 euro om terug te betalen. Daarnaast had ik dus van mijn salaris nog minimaal 557 euro nodig. Dan zou ik precies 675 euro hebben. Maar voor mezelf had ik natuurlijk als doel gesteld om deze maand gewoon meteen minimaal 700 euro terug te betalen, en het liefst 710, want ik wilde graag meteen onder die 2000 euro uit komen.

Weer verder rekenen

Afhankelijk van welk bedrag ik deze maand zou kunnen betalen kon ik dan weer uitrekenen wat ik de resterende 3 maanden minimaal moet terugbetalen om het in mijn streefmaand (september) terugbetaald te hebben. Dus dat deed ik dan ook meteen! Deze maand kan ik mijn moeder precies 700 euro terugbetalen. Tenzij er maandag of dinsdag nog een uitbetaling op mijn rekening gestort wordt, want dan loopt het bedrag nog op. Theoretisch gezien zou dat kunnen, want er zou deze maand nog 1 uitbetaling gestort moeten worden. Maar de precieze datum blijft natuurlijk nog even een verrassing, waardoor het misschien nét in mijn volgende maand valt.

Deze eerste maand ging het dus voorspoedig, hopelijk de komende 3 maanden ook, ik hoop weer net zoveel uitbetalingen te krijgen als in juni en weer een bloguitbetaling. De eerste helft van juni ging dat zo goed dat het zelfs mogelijk zou kunnen zijn dat ik eind deze maand alweer de grens bereik, dat zou helemaal ideaal zijn! Want des te sneller ik mijn moeder terug kan betalen, des te sneller ik ook mijn eigenlijk spaarrekeningen weer kan vullen!

Leestip: Makkelijk geld verdienen!

Heb jij ooit iets terug moeten betalen wat de eerste maand al zo goed liep dat je zelf al wat meer kon aflossen?

De eerste terugbetaling