De financiële detox review

De financiële detox review. Vorige week konden jullie lezen dat ik tips vroeg om goedkoop te gaan verhuizen. Deze week geef ik jullie mijn review over het boek ‘de financiële detox’.

De financiële detox review

De financiële detox review

De financiële detox review. Dit was alweer het derde geldboek wat ik las. En deze vond ik ook meteen de meest interessante van alle 3. In dit boek lees je stap voor stap hoe je je financiële administratie op orde kunt krijgen. Ook kun je lezen wat voor geldtype je bent, wat weer kan verklaren waarom je zo met je geld omgaat zoals je dat doet.

Ook komen er diverse handige tips voor in dit boek, dus ik vind het absoluut een aanrader. Klein minpuntje is dat de geldtype test die ze je online willen laten doen niet meer beschikbaar is en dat de app waar ze over praten op de iPhone ook niet vindbaar is (of ik moet niet goed gekeken hebben).

Maar verder is dit echt een heel interessant boek. Het is niet een boek wat je in 1 adem uit leest, maar er staan ook diverse opdrachten in die je kunt doen. Wanneer je die allemaal doet en voor jezelf de vraag plus het antwoord opschrijft, wordt jou ook alweer veel meer over jezelf duidelijk. Zo krijg je langzaam maar zeker echt een goed beeld over jezelf en hoe jij over geld denkt en met geld om gaat. Wat dus heel leerzaam kan zijn.

Kennen jullie het boek ‘de financiële detox’ al? En zo niet; willen jullie dit boek ook gaan lezen? Laat het weten in de reacties!

Mocht je dit boek willen kopen, dan kun je dit doen via bol.com. Wanneer je dat via deze link doet dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol. Dus mocht je dat doen; bedankt daarvoor!!

One thought on “De financiële detox review”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *