De taxi is gereserveerd

De taxi is gereserveerd

17 augustus 2023 4 Door Marìs

Ook de taxi is gereserveerd! Zo heerlijk dat we nu écht alles geregeld hebben. Hoewel dat natuurlijk niet helemáál klopt, want we moeten nu alleen nog onze stoelen voor de terugvlucht reserveren, maar dat kan pas later.

De taxi is gereserveerd

De taxi is gereserveerd

De taxi is gereserveerd voor ons! Het is natuurlijk wel zo prettig als je je vervoer ook gewoon lekker geregeld hebt. Dus toen we onze vliegtuigstoelen gereserveerd hadden, hebben we ook meteen contact opgenomen om onze heen en terugrit van en naar het vliegveld op Gran Canaria te reserveren.

Leestip: Ongemerkt zoveel mogelijk geld sparen!

Voor het reserveren van de taxi is het van belang dat je je vluchtnummers weet. Degene die dit regelt vraagt hier namelijk om, zodat ze in de gaten kunnen houden hoe laat de taxi op het vliegveld moet zijn. Zowel voor de heen- als voor de terugreis. Daarom was het voor ons van belang dat we eerst onze vluchten goed geregeld hadden. Dat is nu inmiddels gelukkig het geval en daarom was onze volgende stap; zorgen dat we vervoer hebben van en naar het vliegveld op Gran Canaria. In Nederland worden we gebracht en opgehaald door de vriend van mijn moeder, (super fijn!) dus hoeven we verder niks te regelen.

Om dit te regelen via de Nederlandse persoon daar ter plekke moesten we appen, dus dat deed mijn moeder dan ook netjes. Ook gaven we netjes onze vluchttijden door en we hebben er nog even specifiek bij vermeld dat we op de heenweg met Transavia aan komen en op de terugweg met TUI vliegen. Want je wilt verwarring natuurlijk voorkomen!

De kosten

Al snel kregen we netjes een reactie dat het voor ons geregeld zou worden en natuurlijk kregen we ook de kosten hiervoor te horen. Namelijk 86 euro in totaal. Per persoon komt dat neer op 43 euro. We moesten deze keer zelf ons vervoer regelen. Normaal reserveren we de transfer gewoon via Sunweb. Maar omdat we alleen via Sunweb onze heenvlucht hebben, konden we hier nu geen gebruik van maken. Je kunt normaal dan kiezen tussen de bus transfer. Dan zit je dus met iedereen van die vlucht en moet je langs tig accommodaties voordat je bij je eigen verblijf aankomt. Of je kiest voor privé transfer. Dat hadden wij in eerste instantie gedaan.

Nu inmiddels hebben we dus maar zelf op deze manier ervoor gezorgd dat we vervoer hebben van en naar het vliegveld op Gran Canaria. Ook helemaal prima. We hadden voorheen meestal gewoon de bustransfer. De laatste keer kwam ik op de terugrit wel 4x langs mijn accommodatie. Dat vond ik zo vervelend dat ik toen zei; dit nooit meer!

Dan wil je al niet weg en kom je nog even 4x langs je accommodatie waar je vriendinnen staan te werken en je het liefst had willen blijven. Dan denk ik; dan had ik dus ook later opgehaald kunnen worden en nog even met hun samen kunnen zijn! Dit was zo zonde van mijn tijd en ik werd er toen erg verdrietig van.

Leestip: Makkelijk wat online geld verdienen!

Ben jij weleens tig keer langs je accommodatie gereden toen je werd opgepikt met een bus transfer?!

De taxi is gereserveerd