De ventilator staat – diary 219

De ventilator staat – diary 219

21 juni 2022 0 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn photodiary; De ventilator staat – diary 219. Want die moest ik namelijk eerst nog in elkaar zetten. En dat ging niet zonder slag of stoot.

De ventilator staat - diary 219

De ventilator staat – diary 219

Mijn photodiary van deze week heet; De ventilator staat – diary 219. Hierin zie je onder anderen dat ik de ventilator in elkaar ging zetten en ik las natuurlijk weer wat boeken. Ook maakte ik weer eens een bloemkoolschotel.

Leestip: Zo kun je besparen op kleine uitgaven!

Maandag 13 juni

Vandaag was ik druk met het schrijven van de rest van mijn artikelen, ook maakte ik diverse foto’s voor bij mijn artikelen. En het is altijd heerlijk als er weer van alles vooruit gepland staat!

Donderdag 16 juni

De ventilator staat - diary 219

Het was vandaag wel érg warm, en omdat het vrijdag nóg warmer ging worden, besloot ik mijn ventilator in elkaar te gaan zetten die ik voor kerst gekregen had. Mijn oude was destijds kapot gevallen, dus het was weer even puzzelen hoe dit in elkaar moest. Er stonden in het boekje kleine rotplaatjes bij, waarvan je de onderdelen niet duidelijk kunt zien.

Maar uiteindelijk is het gelukt met logisch nadenken! En ik was maar wat blij met mijn ventilator deze warme dagen!!

Vrijdag 17 juni

De ventilator staat - diary 219

Het leuke aan boodschappen doen, is korting scoren op dingen die toch al op je lijstje stonden!

De ventilator staat - diary 219

Ook maakte ik een bloemkoolschotel met de ventilator op me gericht, omdat het eigenlijk veel te warm was om te koken. Gelukkig hoefde ik hierdoor de rest van het weekend niet meer te koken!

Zaterdag 18 juni

De ventilator staat - diary 219

Ik begon weer in een nieuw boek nadat ik een boek van Linda van Rijn uit las.

Zondag 19 juni

De ventilator staat - diary 219

Ik ontdekte een super leuk Youtube kanaal; Casa Rodriquillo. Deze mensen hebben een huis in Spanje gekocht van ongeveer 300 jaar oud, wat al 50 jaar leeg stond. Dat zijn ze nu aan het opknappen en het is zo leuk om dat hele proces te volgen!

Leestip: Weer wat kleding gekocht!

Hoe hebben jullie de hitte overleefd dit weekend? Ik hield me voornamelijk erg rustig en had de ventilator aan.