De voorraadkast is af!

De voorraadkast is af!

24 april 2020 13 Door Marìs

De voorraadkast is af! Deze week werd eindelijk mijn voorraadkast helemaal afgemaakt. Daarnaast werden er nog wat kleine klusjes gedaan.

De voorraadkast is af

De voorraadkast is af!

De voorraadkast is af! Begin deze week kwam de klusser langs om wat kleine, maar hele fijne klussen af te maken! Zo werden namelijk de ventilatieroosters op het huis (de buitenkant) bevestigd, in mijn slaapkamer kwam er een bedlampje te hangen en een extra rond haakje voor mijn gordijn, want er komt langs de zijkant teveel licht. En daardoor blijf ik nu dus langer wakker liggen.

Daarnaast werd verder ook de trapkast afgemaakt! Zo werd het laatste wandje afgetimmerd, werd de muur wit geverfd én werden de planken opgehangen! Daarna was het tijd voor mij om de printer op de printer plank te plaatsen en kon ik mijn voorraad eindelijk eens allemaal op 1 plek gaan neerzetten, in plaats van op 4 verschillende plekken. Zo fijn!

Dat betekende ook dat er flink wat losse troep uit de woonkamer kon worden opgeruimd, in die trapkast! Dus ook daar werd ik enorm blij van.

De klussen die verder dit jaar nog op de planning staan zijn; alle nieuwe kozijnen en deuren plaatsen inclusief het vervangen van de sloten.
Verder wachten we nog op wat laatste offertes. En als alles dan binnen is wordt er besloten wat er dit jaar nog meer gedaan gaat worden. Dus dat is nog even afwachten. Niet iedereen was bereikbaar, dus daarom zijn we helaas nog niet compleet.

Wij proberen te kijken naar een goede verdeling en hopen de klussen te kunnen verdelen tussen dit jaar en volgend jaar. Want het liefst willen we eind volgend jaar alles afgerond hebben. Op de tuin na.

Leestip: Verbouwgeld gekregen!

Heb jij dit jaar nog verbouwplannen? Zo ja, wat zijn dat voor plannen en wanneer heb je deze gepland staan?

De voorraadkast is af