De week before – diary 209

De week before – diary 209

5 april 2022 0 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie mijn photodiary; De week before – diary 209. Want dit was de laatste week voordat er aan de badkamer begonnen werd. Dus werden onder anderen deze week de spullen bezorgd.

De week before - diary 209

De week before – diary 209

Vandaag zien jullie in mijn diary De week before – diary 209, wat er afgelopen week allemaal gedaan werd ter voorbereiding van de badkamer reparatie. Natuurlijk was dat niet mijn enige bezigheid afgelopen week.

Leestip: Huizen en verbouwen!

Maandag 28 maart

De week before - diary 209

Ik begon deze week met het lezen van dit boek. Mijn doel was deze zsm uitlezen, maar dat was sneller gezegd dan gedaan!

Dinsdag 29 maart

De week before - diary 209

Vandaag kwam er iemand langs voor zonnepanelen en na ontvangt van de offerte gaf ik gelijk akkoord. Vorig jaar liet ik al meerdere offertes maken, en dit was het bedrijf waar ik de meeste feeling mee had, maar de offerte was verlopen. Dus heb ik een nieuwe laten maken.

Daarna ben ik doorgegaan naar de bouwmarkt voor wat aankopen! Een paar plankjes voor bij de bedden en een paar afdekzeilen. Wat uiteraard alles te maken heeft met de klussen die eraan gaan komen. De zeilen zijn voor buiten. Ik wil mijn mooie nieuwe tegels afgedekt hebben als er met puin van de badkamer overheen gelopen gaat worden, want ik heb er geen zin in dat het beschadigd gaat worden! Zeil eroverheen en dan hou ik mijn tegels als nieuw over straks!

Donderdag 31 maart

De week before - diary 209

Mijn buren kregen een dakkapel en het waaide nogal… niet fijn, die troep in de tuin!

Vrijdag 1 april

Ik kan vanaf nu dus ook in de schuur naar de wc, super handig! Ok nee, de badkamerspullen werden bezorgd.

Het weekend was ik druk met zoveel mogelijk vooruit werken voor mijn blogs. Hier zal ik de komende weken een stuk minder tijd (en concentratie!) voor hebben dan normaal, maar ik doe mijn best om zoveel mogelijk te blijven schrijven als normaal.

Leestip: 40.000 euro erbij!

Hoe zag jouw week eruit? Is er bij jou nog sneeuw blijven liggen?