December is begonnen – diary 243

December is begonnen – diary 243

15 december 2022 2 Door Marìs

Vandaag zien jullie mijn photodiary; December is begonnen – diary 243. Ik open dagelijks mijn adventskalender en er gebeurde natuurlijk ook andere dingen deze week. Dus kijk weer lekker mee!

December is begonnen - diary 243

December is begonnen – diary 243

Het is tijd voor mijn photodiary; December is begonnen – diary 243. We gaan nu hard richting het eind van het jaar! Volgend jaar staat er al zoveel leuks op het programma, ik kan niet wachten! Maar eerst wat foto’s van mijn afgelopen week.

Leestip: Totale extra inkomsten 2019!

Maandag 5 december

December is begonnen - diary 243

In de ochtend ging ik lekker zwemmen. Het is vooral in de winter een fijne manier van bewegen. Want wandelen doe ik gewoon niet graag in de kou.

December is begonnen - diary 243

Vandaag zat er een Kinder-mini in de kalender. Ik waarschuw jullie alvast; heel veel afwisseling zit er helaas niet in! Om de dag komt er weer een Kinder-mini tevoorschijn, al vanaf het begin van de kalender.

Ook krassen wij altijd beiden een kraskalender open op pakjesavond. Gewoon om te vieren dat het december is. De een won niks, de ander 5 euro. Beetje magere winst deze keer! Maar met de kerst hebben we beiden meer kraskalenders, dus wie weet wat daaruit komt! De 5 euro leggen we bij een etentje van volgend weekend.

Dinsdag 6 december

December is begonnen - diary 243

Voor het eerst in mijn leven kan ik de happy hippo proeven. Want die zat in het dak van de adventskalender trein. Hij is op zich prima, maar ik zou hem zelf niet kopen, want ik ben er niet meteen helemaal gek van. Vooral leuk om nu eens geproefd te hebben!

Woensdag 7 december

En opnieuw; Een kinder mini. Volgens mij zitten in deze kalender bijvoorbeeld geen bueno mini’s, dan zou het al wat meer afwisseling hebben, of ze moeten gewoon een betere verdeling maken, want tot nu toe heb ik om de dag zo’n Kinder-mini. Dat wordt een beetje saai.

Donderdag 8 december

December is begonnen - diary 243

Een kinder-country. Deze vind ik zelf niet lekker, dus die gaf ik weg! Altijd leuk om er iemand anders blij mee te maken.

December is begonnen - diary 243

Verder was het tijd voor weer een Harry Potter film.

Vrijdag 9 december

December is begonnen - diary 243

Weer een Kinder-mini.

December is begonnen - diary 243

Ik investeerde een klein deel van het geheel in een nieuw crowdfunding project.

December is begonnen - diary 243

En voor het weekend maakte ik een bloemkoolschotel. Dat had ik al een tijdje niet meer gehad. Dus dat was wel weer eens lekker. Dit soort gerechten eet ik in de zomer niet.

Zaterdag 10 december

December is begonnen - diary 243

Een Kinder-button. Deze zijn ook erg lekker, helaas niet los te koop, voor zo ver ik weet.

December is begonnen - diary 243

Wat een vies boek! Ik zat soms gewoon te kokhalzen. Maar het verhaal op zich was te spannend om te stoppen met lezen. Dus ik heb het boek zo snel als ik kon uitgelezen.

Zondag 11 december

December is begonnen - diary 243

En again; een Kinder-mini.

December is begonnen - diary 243

Vandaag keek ik het junior songfestival en ik stemde (gratis) op de 3 landen die ik het beste vond.

December is begonnen - diary 243

In de avond keek ik Matilda terug op tv. Nog zo’n film waar ik dol op ben én blijf. Als kind had ik deze op videoband. Later kocht ik hem op dvd. En nu keek ik hem terug, omdat hij op tv geweest was.

Leestip: Verdien extra geld met Euroclix!

Hoe zag jouw eerste hele december-week eruit?